Gümüşhane İl Genel Meclisi Terörü Lanetledi

Gümüşhane İl Genel Meclisi’nin Eylül ayı toplantıları başladı. Geçtiğimiz ayı tatil olarak değerlendiren İl Genel Meclisi toplantılarının lk gününde ana gündem maddesi terör olayları oldu.

Gümüşhane İl Genel Meclisi Terörü Lanetledi
Gümüşhane İl Genel Meclisi’nin Eylül ayı toplantıları başladı. Geçtiğimiz ayı tatil olarak değerlendiren İl Genel Meclisi toplantılarının lk gününde ana gündem maddesi terör olayları oldu.

Meclis Toplantı Salonunda, İl Genel Meclisi Başkanı Sebahattin Çobanoğlu başkanlığında yapılan toplantılara İl Genel Meclisi üyelerinin yanısıra İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ekrem Akdoğan’da katıldı.

Toplantının başlangıcında söz alan Meclis Başkanı Sebahattin Çobanoğlu, son günlerde ülke genelinde yaşanan terör olaylarına değinerek, Gaziantep, Hakkari ve son olarak dün gece Şırnak’ta meydana gelen olaylarda şehit olan asker ve vatandaşlar için başsağlığı dileğinde bulundu.

Başkan Çobanoğlu’ndan sonra söz alan AK Parti grup başkanı Naim Ağaç, Türk milletinin tarih boyunca başına gelen bütün musibetlerden yüzünün akıyla çıktığını, bundan da çıkacağından kimsenin şüphesinin olmamasını istedi.

Vatandaşların aklı selim ve sağduyulu, terör örgütünün ekmeğine yağ sürecek davranışlardan geri duracağına inandığını ifade eden Ağaç, “Bütün bu işlerin üstesinden devletimiz ve milletimiz, güvenlik güçlerimiz gelecektir. Şehitlerimizi rahmetle anıyoruz.” dedi.

“BDP TERÖR ÖRGÜTÜNÜN PEŞİNE TAKILMIŞ BİR PARTİ”

Konuşmasının bir bölümünde Barış ve Demokrasi Partisi (BDP) mensuplarını ağır bir dille eleştiren Ağaç, BDP milletvekillerinin geçtiğimiz haftalarda medyada yer alan fotoğrafına vurgu yaparak BDP’yi uluslararası şebekenin taşeronu olan terör örgütünün peşine takılmış bir siyasi parti olarak nitelendirdi.

“BDP’LİLERİN MAAŞINDAKİ HAKKIM HARAM OLSUN. TBMM’DE GEREKEN YAPILSIN”

BDP milletvekillerinin olayların en şiddetli olduğu bir dönemde teröristlerle sarmaş dolaş, kucak kucağa, ağız ağıza poz verdiklerini kaydeden Ağaç, “Bu milleti yaralıyor. Ben şahsen diyorum ki eğer benim gelirimden bunlara bir kuruş gidiyorsa haram olsun diyorum. Bunlar bu milletin vergilerinden aldıkları bu maaşları hak etmiyorlar. İnşallah Millet Meclisinde de bunlar için gerekli işlemler yapılır diye umuyoruz.” dedi.

HAÇLI SEFERİ VURGUSU

İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin’in geçtiğimiz aylarda teröristlerden yakalananların yarıdan fazlasının yabancı uyruklu olduğunu söylediğini hatırlatan Ağaç, Türkiye’ye yapılan terörist saldırıların bir bölücü örgütün saldırısından ziyade haçlı seferlerini andıran ve Türküyle, Kürdüyle, Lazıyla, Çerkeziyle bütün millet mensuplarını yok etmeyi amaçlayan uluslararası bir şebekenin işi ve onun uzantısı ve taşeronu olan PKK’nın işi olduğunu söyledi.
Güncelleme Tarihi: 03 Eylül 2012, 15:07
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER