Gümüşhane Yunus Zabıta ile tanıştı

Gümüşhane Belediye Başkanlığı, motosikletli zabıta ekibi oluşturdu.

Gümüşhane Yunus Zabıta ile tanıştı
Gümüşhane Belediye Başkanlığı, motosikletli zabıta ekibi oluşturdu.

Yeni alınan motosikletle birlikte Zabıta teşkilatının makine parkı genişletilirken, yılbaşında teşkilata motosiklete ek bir araç daha alınacak.

Belediye Başkanı Ercan Çimen, alınan motosikletin Belediye’nin “yunusları” olacağını belirterek, 25 bin TL’ye mal olan aracı inceledi.

Zabıta Müdürlüğünün Yunus ekibiyle birlikte şehrin her türlü asayişine, kolluk hizmetlerine hizmet vereceğini kaydeden Başkan Çimen, hayırlı olması temennisinde bulunarak, “Başka bir araçla takviye yapacağız yılbaşına doğru. Farklı bir anlayış olacak. Şehirde otopark sorunu fazla. Giremediğimiz bazı sokak araları var. İnşallah bu yunuslarla beraber anında, hızlı bir şekilde o noktalara ulaşacağız” dedi.

Şimdilik bir ekiple hizmet verecek Yunus Zabıta’nın şehrin büyüyüp geliştiğine delalet olduğunu ifade eden Başkan Çimen, “Önümüzdeki yıl Cumhuriyet ve Atatürk caddelerimizde yayalaştırma projelerimiz var. O projenin içerisinde yunus ekiplerimizde var. Şehrimiz kabuk değiştiriyor ve gelişiyor. Hayırlı olsun” diye konuştu.
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER