Gümüşhane’de 2 kardeş mermilerin hedefi oldu: 1 ölü, 1 yaralı

Gümüşhane’de akşam saatlerinde bir işyerine gerçekleştirilen silahlı saldırıda mermilerin hedefi olan bir kardeş öldü, diğeri yaralandı.

Gümüşhane’de 2 kardeş mermilerin hedefi oldu: 1 ölü, 1 yaralı

Edinilen bilgiye göre Karaer Mahallesi, Ahmet Ziyaüddin Gümüşhanevi Caddesinde faaliyet gösteren bir lokantaya silahıyla gelen Ü.Ö (31) daha önce tartıştıkları iddia edilen işletme sahiplerinden İbrahim (25) ve Furkan Zengin’e (18) tabancayla saldırdı.

Ü.Ö’nün silahından çıkan mermilerin hedefi olan ve o an işyerinin kasasında duran İbrahim Zengin, özellikle sırtından aldığı mermiyle ağır yaralanırken kardeşi Furkan Zengin ise bacağından yaralandı.

Kısa sürede olay yerine gelen 112 Acil Servis ekibi ve o anda işyerindeki müşteriler arasında bulunan 112 Acil Servis görevlisinin ilk müdahalesinin ardından Gümüşhane Devlet Hastanesinde tedavi altına alınan Zengin kardeşlerden İbrahim Zengin’in duran kalbi burada yapılan tüm müdahalelere rağmen çalıştırılamayarak hayatını kaybetti.

Olayın ardından kaçan Ü.Ö ise Emniyet güçlerinin çalışmasının ardından kısa sürede silahıyla birlikte yakalanarak gözaltına alındı. Olayın gerçekleştiği noktada İl Emniyet Müdürlüğü olay yeri inceleme ekipleri tarafından detaylı çalışma yapıldı.

Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı.

YORUM EKLE
YORUMLAR
Allah rahmet eylesin
Allah rahmet eylesin - 2 yıl Önce

İnsan öldürmek canlı öldürmek ne kadar kolay bir hale geldi. Kimse kimseye sabretmiyor artık. Hadiste belirtilen "bir insanı öldürmek bütün insanlığı öldürmek gibidir" anlayışını ne çabuk unuttuk. Mevlana'nın belirttiği "ezilen ol, ama ezen olma. Mazlum ol ama zalim olma" ifadeleri göremiyoruz artık. Bu insanlık nereye gidiyor böyle? Haberlerde her gün cinayet işlenmeyen bir haber bülteni yok. Allah sonumuzu hayır etsin, Allah iyilerle karşılaştırsın.

BANU SULTAN ARI
BANU SULTAN ARI - 2 yıl Önce

YETİŞTİRMEYİ BECEREMEDİĞİNİZ ÇOCUKLARINIZ BAŞKALARININ ÇOCUKLARININ AZRAİLİ OLUYOR! YAZIKLAR OLSUN..

Bilal Akdemir
Bilal Akdemir - 2 yıl Önce

Güzelim cennet vatan oldu cehennem

Ahmet Alptug
Ahmet Alptug - 2 yıl Önce

Memlekette silaha ulaşmak bu kadar kolay olmamalı .
Maalesef canilik bu hale geldi
Buna dur denmeli.
Giden canlara

GÜMÜŞ
GÜMÜŞ - 2 yıl Önce

Of be yavrucuğum. Canım böyle mi olacaktı sonun. Gümüşhane ne hale geldi yazık. Rabb'imden rahmet diliyorum.

Tayfun Bal
Tayfun Bal - 2 yıl Önce

Mekanı cennet olsun çok değerli kıymetli bir kardeşimizdi peygamber efendimizin komşusu olsun biz Razıydım yüce rabbimde razı olsun ondan
Hakkımız sonuna kadar helal olsun

SIRADAKİ HABER