Gümüşhane'de AB Eğitimleri Devam Ediyor

Avrupa Birliği Bakanlığının “İllerimiz AB’ye Hazırlanıyor II” programı çerçevesinde desteklenen ve Gümüşhane Valiliği AB Bürosu ile İl Özel İdaresi tarafından yürütülen “İlimiz AB Yolunda” projesi devam ediyor.

Gümüşhane'de AB Eğitimleri Devam Ediyor
Avrupa Birliği Bakanlığının “İllerimiz AB’ye Hazırlanıyor II”  programı çerçevesinde desteklenen ve Gümüşhane Valiliği AB Bürosu ile İl Özel İdaresi tarafından yürütülen “İlimiz AB Yolunda” projesi devam ediyor.

Proje kapsamında Gümüşhane Valiliği’nin AB konusundaki kurumsal kapasitesinin artırılması için bağlı tüm kurum personeline eğitim veriliyor. Valilik ve AB Bürosunun, AB müzakere sürecinde kurumlar arası eşgüdüm sağlamasına yönelik olarak düzenlenen programda, AB müktesabatı içeriği konusunda detaylı bilgilendirilmeler ve eğitimler, AB fon ve mali kaynaklarından maksimum ölçüde yararlanılması için Gümüşhane Valiliği ve ildeki diğer kurumların proje hazırlama kapasitesinin artırılmasına yönelik uygulamalı eğitimler düzenleniyor.

Toplam 5 gün sürecek ve Doç.Dr. Esra Lagro tarafından verilen eğitimlerde, AB müktesebat müzakere başlıkları, Proje Döngü Yönetimi eğitimleri, AB ile ilişkilerdeki son gelişmeler ayrıntılı olarak anlatılıyor.

Valilik toplantı Salonunda yapılan eğitimler 6 Temmuz Cuma günü son bulacak. 
Güncelleme Tarihi: 03 Temmuz 2012, 17:53
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER