Gümüşhane’de binlerce genç aynı anda selamlaştı

Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Ortaokul Koordinatörlüğü tarafından düzenlenen Kitap Kurdu yarışmasını gençlere anlatmak amacıyla gerçekleştirilen “Selam Ver” çalışması ortaokullu gençlerden yoğun ilgi gördü.

Gümüşhane’de binlerce genç aynı anda selamlaştı

“Selam verilmedik genç kalmayana dek..” düsturuyla Türkiye genelinde gerçekleştirilen Selam Ver çalışmasına, TÜGVA Gümüşhane il temsilciliği de destek verdi. 

5 ilçede aktif çalışmalar yürüten TÜGVA Gümüşhane hem projelerini anlatmak hem de gençlerle aralarındaki bağı güçlendirmek için tüm Gümüşhane aynı anda teşkilat mensuplarıyla sahaya indi.

Birgün içerisinde 17 ortaokulu ziyaret eden TÜGVA Gümüşhane gönüllüleri 600
gence selam verip, Kitap Kurdu yarışmasını anlattı.

Daha önce İstanbul Atatürk Kültür Merkezinde lansmanı gerçekleştirilen proje için bu yarışmanın ülke genelinde büyük bir “Okuma Seferberliği” olduğunu vurgulayan TÜGVA Gümüşhane İl Başkanı İsrafil Nas, “Genç arkadaşlarım kitap okumayı daha çok sevsin, severek öğrensin diyerek projemizi hayata geçirmiştik. Sınava giren ve derece yapan arkadaşlarımıza da hediyelerini takdim ettik. Bu yılda beklentimiz büyük” dedi.

Son başvuru tarihinin 19 Şubat olduğu yarışmaya “tugva.org” üzerinden başvuran ortaokullu öğrenciler sınıf seviyelerine uygun belirlenen kitapları okuyacak. Sınav maratonu da tamamlandıktan sonra 1.’ye Balkan Turu (ailesinden 2 kişi ile birlikte) İpadPro, 2.’ye İpadPro, 3.’ye elektrikli scooter ve daha fazlası olmak üzere dereceye giren öğrencilere takdim edilecek.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER