Gümüşhane’de bisiklet kazası: 1 ölü

Köse ilçesinde bisikletiyle çevre yoluna çıkan çocuk bir aracın çarpması sonucu hayatını kaybetti.

Gümüşhane’de bisiklet kazası: 1 ölü

Gümüşhane’nin Köse ilçesinde bisikletiyle çıktığı çevre yolunda bir aracın çarpması sonucu ağır yaralanan 12 yaşındaki çocuk kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre ailesiyle yaz tatilini geçirmek üzere İstanbul’dan Köse ilçe merkezine gelen 12 yaşındaki Ebubekir Güner, bisiklet sürerken ilçenin Karaçayır yolu mevkiinde Köse çevre yoluna girince o sırada Bayburt’a gitmekte olan S.S yönetimindeki 69 AAD 646 plakalı aracın çarpması sonucu ağır yaralandı.

Olayın ardından 112 Acil Servis ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Köse Devlet Hastanesinde tedavi altına alınan Güner’in duran kalbi yapılan tüm müdahalelere rağmen çalıştırılamadı. 

Kazanın ardından sürücü S.S gözaltına alınırken kazada hayatını kaybeden Ebubekir Güner bugün kılınan cenaze namazının ardından ilçe merkezindeki aile mezarlığında toprağa verildi.

Güncelleme Tarihi: 16 Temmuz 2021, 21:01
YORUM EKLE
YORUMLAR
Misafir
Misafir - 3 yıl Önce

Bu durumdan bazıları gurur duymalı.ne güzel ev yapmış koca bina dikmiş villa yapmış yol yapmış falan.kimsenin çocuğu düşündüğü yok.bos bulunan her yere bir bina yükseliyor.coluga çocuğa oynayacağı bisiklet süreceğini top oynayacağı yer yapan yer bırakan yok.il genelinden bahsediyorum.hersey sekilcilik olmuş.binalar tek tip olsun diye heryer inşaat dolu.cocuklar okula gidiyor birileri ise gidiyor bazıları işi olduğu için dışarda.ama yolda atım atacak yer yok.yururken kafana bişey düşmesi büyük ihtimal.binalara sekilcilige bu kadar önem verene kadar çocuklara da önem versek böyle olaylarla karşılaşmayız.

Alaaddin Vural
Alaaddin Vural - 3 yıl Önce

Allah rahmet eylesin evladımıza. Mekanı cennet inşAllah.

Kübra karaca
Kübra karaca - 3 yıl Önce

Ebubekirim ya Rabbım ailene sabır versin sen köydeydin ama haberin buraları nasıl yakıp kavurdu ananem nasıl acı cekti yaktın hepimizi biz seni komşuların olarak bu kadar sevdik ailene Rabbım peygamber sabrı versin

SIRADAKİ HABER