Gümüşhane’de el freni çekilmeyen araç 10 metrelik duvardan düştü, sürücü son anda kurtuldu

Gümüşhane’de sürücüsünün el frenini çekmeyi unuttuğu hafif ticari araç yokuş aşağı hareket ederek 10 metrelik duvardan site bahçesine düştü. Kaza güvenlik kameralarına yansırken, aracı durdurmaya çalışan sürücü aşağı düşmekten son anda kurtuldu.

Akşam saatlerinde merkez Çamlıca Mahallesi Menekşe Sokak üzerinde meydana gelen olayda alışveriş yapmak için aracını yol kenarına çeken Fatih Ataman, el frenini çekmeyi unutarak araçtan indi. 

El freni çekilmeyen 29 AAS 633 plakalı hafif ticari araç hareket etmeye başladı. Durumu fark eden sürücünün çabalarına rağmen araç 10 metrelik duvardan site bahçesine düştü. 

Kaza anı güvenlik kamerasına saniye saniye yansırken, sürücünün duvardan aşağıya düşmekten son anda kurtulduğu görüldü.

Sürücü Fatih Ataman, aracı durdurmaya çalıştığını söyleyerek, “El frenini çektim geldim, sonra araba kendini bırakmış. Yaklaşık bir 10 metreden düştü” dedi.

Görgü tanığı Turgut Şanlıtürk’te kazanın gerçekleştiği bölgede kimsenin olmamasının muhtemel bir faciayı engellediğini ifade ederek, “Arkadaş el frenini çekmeyi unutmuş. Arabanın bir anda yürüdüğünü ve aşağı uçtuğunu gördüm. Çok şükür orada kimse yoktu. Cana zarar gelmediği için mutluyum” diye konuştu.

Kazada ölen ya da yaralanan olmazken, hasar gören araç yapılan çalışmalarla bulunduğu yerden çıkarıldı.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER