Gümüşhane’de elektrikli battaniye faciası: 1 ölü

Gümüşhane’de elektrikli battaniyeyle uyuyan 18 yaşındaki genç elektrik kontağından çıkan yangında ağır yaralanınca kurtarılamayarak vefat etti.

Gümüşhane’de elektrikli battaniye faciası: 1 ölü

Edinilen bilgiye göre 18 yaşındaki Alperen Meydan yağışlı hava nedeniyle dışardayken ıslanınca İnönü Mahallesi Şehit Zikri Şahin Sokak’ta bulunan evlerinin alt katındaki odasına giderek elektrikli battaniyenin içerisine girdi.

Bir süre sonra uykuya dalan Meydan, elektrik battaniyeden kaynaklandığı değerlendirilen yangında alevler birdenbire hem kendisini hem de odayı sarınca uyanarak yangını söndürmek için harekete geçti. 

Elektrikli battaniyenin kısa sürede alev alarak vücudunu sarması nedeniyle zor anlar yaşayan Meydan bir süre sonra bitkin halde kendisini kapıya attı.

İhbar üzerine olay yerine gelen İtfaiye ekipleri kısa sürede yangını kontrol altına alırken sıcak nedeniyle iğne kısmı eriyerek sızma yapan mutfak tüpünü de patlamadan dışarıya çıkardı.

Elektrikli battaniyenin tutuşması nedeniyle vücudunda ağır derecede yanık oluşan Alperen Meydan ise olay yerine gelen 112 Acil Servis ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Gümüşhane Devlet Hastanesine oradan da Trabzon’daki bir hastaneye sevk edildi.

Ağır yaralanan Meydan burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak vefat etti. Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatılırken Meydan’ın cenazesi Trabzon Adli Tıp Kurumunda yapılacak otopsinin ardından toprağa verilecek.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER