Gümüşhane’de kadınlar günü konserinde binlerce kişi eğlendi

Gümüşhane’de Belediye Başkanlığı tarafından düzenlenen ve ünlü sanatçıların sahne aldığı 8 Mart Dünya Kadınlar Günü konserinde binlerce kişi gönüllerince eğlendi.

Gümüşhane’de kadınlar günü konserinde binlerce kişi eğlendi

15 Temmuz Zafer Meydanındaki alanda gerçekleştirilen programda ilk olarak sahneye Karadeniz müziğinin efsane ismi merhum Sait Uçar’ın oğlu Mesut Uçar çıktı.

Kemençesiyle alanı dolduranlara Karadeniz ezgilerini yaşatan ve soğuk havada horon oynatan Uçar’ın ardından bu kez bir başka efsane isim hemşehrimiz Özkan Pekin sahne aldı. Pekin de birbirinden hareketli şarkılarıyla alanda bulunanlara unutulmaz anlar yaşattı.

Konser programın finalinde ise ünlü sanatçı Tuğçe Kandemir sahne aldı. Uzun süre sahnede kalan Kandemir eski ve yeni parçalarından oluşan repertuarını kendisine eşlik eden seyircileriyle birlikte söyledi.

Kandemir’den Yeni Zigana Tünelinde klip sözü

Kandemir’e eşi Gülsen Çimen’le birlikte buket takdim eden Belediye Başkanı Ercan Çimen, bir sonraki klibini Gümüşhane-Trabzon karayolu üzerinde yapılan ve 14,5 kilometrelik uzunluğuyla Türkiye ve Avrupa’nın en uzun, dünyanın ise 3. en uzun tüneli olan Yeni Zigana Tünelinde çekmesini teklif etti. Sanatçı Kandemir ise Başkan Çimen’in teklifini memnuniyetle kabul ettiğini belirterek Zigana Tünelinde klip çekeceğine dair söz verdi.

“Gümüşhane'deki hizmet ve eser siyasetini devam ettirmek için 23 günümüz kaldı”

Programa katılarak gençlerin coşkusuna ortak olan AK Parti Gümüşhane Milletvekili Av.Celalettin Köse de Gümüşhane tarihinde Mart ayında bu devasa kalabalığın bir araya gelmesinin mutluluğunu yaşadığını belirterek, “Bugün 8 Mart Dünya Kadınlar Günü. Meydanı dolduran katılımcıların birçoğunun da hanımefendi olduğunu buradan gözlemliyorum. Bu sebeple gününüzü kutluyorum. Belediye Başkanımız Ercan Çimen, 10 yıldır Gümüşhane'nin çehresini değiştiren çok büyük işlere imza attı. Gümüşhane'deki hizmet ve eser siyasetini devam ettirmek için 23 günümüz kaldı. Milletvekili olarak ben, AK Parti teşkilatları, ailesi, eşi hep birlikte büyük gayret gösteriyoruz ve çok iddialıyız. Cumhurbaşkanımıza söz verdik. Hedefimiz sadece seçimi kazanmak değil. Biz Ercan Başkanı 31 Mart günü inşallah sizlerin de desteğiyle Türkiye'de rekorlara ismini yazdıran Belediye Başkanı olarak seçtireceğiz” dedi.

Programa eşiyle birlikte katılan Belediye Başkanı Ercan Çimen, alanda bulunan kadınlara çiçek takdim ederken, sahne alan tüm sanatçılara da Gümüşhane’nin yenilebilir enerji kaynağı olan pestil ve köme ile buket takdim etti.

“Bu güzel insanlara hizmet etmekten onur duyuyorum”

Burada yaptığı konuşmada Mart ayında Gümüşhane'de ilk defa böyle bir konser yaptıklarını belirten Başkan Çimen, “Gümüşhane’nin her noktasını seviyorum. Gümüşhaneli olmaktan, şeref duyuyorum, gurur duyuyorum. Bu güzel insanlara hizmet etmekten onur duyuyorum. Dünya Kadınlar Günü'nüz kutlu olsun. Cumhurbaşkanımızın tensipleriyle şehrimize üçüncü dönem olarak, ustalık dönemi olarak tekrar Belediye Başkanı adayı oldum. Sizinle beraber Gümüşhanemizin her köşesine güzel hizmetler yapacağız. Sizlerin sayesinde yapacağız. Ben Gümüşhane'ye aşığım, sizlere aşığım gençler. Hamdolsun ki bu güzel insanlara, sizlere hizmet ediyorum. İnşallah ustalık döneminde de usta işler yapacağız. Nasıl burayı böyle doldurdunuz inşallah sandıkları da böyle dolduracaksınız. Bugün burada sizler bunu gösterdiniz. Bizler hiç kimseyi 10 yıldır ayrıştırmadık. Hizmetimizi herkese adaletli bir şekilde götürdük ve götürmeye devam edeceğiz. Bu tür programlarımız devam edecek” ifadelerini kullandı.

Güncelleme Tarihi: 09 Mart 2024, 00:46
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER