Gümüşhane'de Okul Öncesi Eğitim Şenliği

Gümüşhane’de geçtiğimiz hafta başlayan Okul Öncesi Eğitim Şenliği, okulların kendi içlerinde yaptıkları programlarla devam ediyor.

Gümüşhane'de Okul Öncesi Eğitim Şenliği
Gümüşhane’de geçtiğimiz hafta başlayan Okul Öncesi Eğitim Şenliği, okulların kendi içlerinde yaptıkları programlarla devam ediyor.

Bu kapsamda Kız Teknik ve Kız Meslek Lisesi Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Bölümü ile Uygulamalı Anaokulu minik öğrencilerine çeşitli etkinlikler düzenledi.

Kız Teknik ve Kız Meslek Lisesi konferans salonunda düzenlenen etkinlikte minik öğrenciler doyasıya eğlendi.  Etkinlikte Doğumdan Yaşlılığa, Meslekler, Mantarlar, Tuttu Fırlattı Kalbimi ve kep töreni gösterileri yapıldı.  Etkinliğe Kız Teknik ve Kız Meslek Lisesi Müdürü Onur Aydın, Müdür Yardımcıları, anaokulu öğrencileri ve veliler katıldı.

MERKEZ ANAOKULU ÖĞRENCİLERİ BÜYÜLEDİ

Bir diğer programda Gümüşhane Merkez Anaokulunda düzenlendi.

Okul bahçesinde öğrencilerin hazırladıkları gösterilerde minikler tüm hünerlerini sergiledi.

Renkli görüntülerin oluştuğu gösteriler öğrenci velileri ve misafirler tarafından yoğun ilgi gördü. Çocukların yaptığı birbirinden güzel gösteriler ve yarışmalar da bol bol alkış aldı.

Merkez Anaokulu Müdürü Ayşe Sağırkaya etkinlikle ilgili yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: ““Okul öncesi eğitim sürecinde çocukların paylaşma, dayanışma, sosyalleşme ve birlikte çalışmayı öğrenme açısından en yoğun ve en verimli olduğu dönemdir. Okul öncesi eğitimin amacının da bu yaş grubu çocuklarında öğrenmeye ilgi uyandırmak ve çocuğun var olan yeteneklerini görünür hale getirmektir. Geleceği kuracak olan çocuklarımızın yaptıkları çalışmalardan dolayı kendilerini kutluyorum."
Güncelleme Tarihi: 27 Mayıs 2013, 17:03
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER