Ara
Gümüşhane
Parçalı bulutlu
-1°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
42,8057 %0.16
50,2458 %0.02
5.944,76 % -0,18
Gümüşhane Haberleri Galeriler Gümüşhane Gümüşhane’de Proje Döngüsü Yönetimi Eğitimi yapıldı

Gümüşhane’de Proje Döngüsü Yönetimi Eğitimi yapıldı

Gümüşhane’de İl Proje Koordinasyon Merkezi tarafından Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı (DOKA) katkılarıyla kamu kurum ve kuruluşlarının proje temsilcilerine yönelik “Proje Döngüsü Yönetimi” eğitimi düzenlendi. 

996
Gösterim

İl genelindeki kamu kurum ve kuruluşlarında görev yapan 48 personele yönelik eğitim Gümüşhane Üniversitesi Dr. Mustafa Çalık Kongre ve Kültür Merkezi’nde düzenlendi.

Eğitim kapsamında katılımcılara DOKA, DOKAP, TKDK, KOSGEB ve Gümüşhane İl Tarım ve Orman Müdürlüğü yetkilileri tarafından destek programlarına ilişkin bilgilendirici sunumlar yapıldı. Katılımcılar, bu sunumlar aracılığıyla farklı destek mekanizmaları ve proje başvuru süreçleri hakkında bilgi edinme fırsatı buldu.

Sunumların ardından, katılımcılara proje geliştirme süreçlerini detaylı bir şekilde ele alan “Proje Döngüsü Yönetimi” eğitimi verildi. Eğitimde, proje hazırlığı, uygulama, izleme ve değerlendirme süreçleri ayrıntılı olarak ele alındı.

Eğitim programıyla katılımcıların proje yazma ve yönetim becerilerini geliştirmelerine katkı sağlarken, bölgede sürdürülebilir projelerin hayata geçirilmesi konusunda farkındalık oluşturma hedeflendi.

Programa katılan Gümüşhane Valisi Aydın Baruş, burada yaptığı konuşmada, “Gümüşhane'nin hareketlenmeye ihtiyacı var. Bu hareketi sağlayacak olan da genç çalışanlarımız, proje üretecek olan arkadaşlarımızdır. Ne kadar fazla proje üretirseniz hem şehrimiz hem de kendi geleceğiniz için büyük bir adım atmış olursunuz” dedi.
 

Gümüşhane’de Proje Döngüsü Yönetimi Eğitimi yapıldı 1
1 / 3
Gümüşhane’de Proje Döngüsü Yönetimi Eğitimi yapıldı 2
2 / 3
Gümüşhane’de Proje Döngüsü Yönetimi Eğitimi yapıldı 3
3 / 3
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *