Gümüşhane’de Simit Sarayı Açılışı Yapıldı

Gümüşhane’de genç girişimci Sinan Köprülü tarafından hizmete sunulan Simit Sarayı’nın açılışı için tören düzenlendi.

Gümüşhane’de Simit Sarayı Açılışı Yapıldı
Gümüşhane’de genç girişimci Sinan Köprülü tarafından hizmete sunulan Simit Sarayı’nın açılışı için tören düzenlendi.

Karşıyaka Mahallesi Osmanbey Caddesinde ki işyerinin açılış törenine Adalet ve Milli Savunma eski Bakanı Mahmut Oltan Sungurlu, AK Parti Gümüşhane Milletvekili Doç.Dr. Kemalettin Aydın, Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen, Ticaret ve Sanayi Odası (GTSO) Başkanı İsmail Akçay, davetliler ve vatandaşlar katıldı.

Açılışta konuşan Sungurlu, Gümüşhane’ye her gelişinde yeni bir değişiklik gördüğünü belirterek, “İlimiz her yıl beklediğimizden çok öte bir gelişme yaşıyor. Simit Sarayı’nın bu kadar kısa sürede Gümüşhane’de açılacağını düşünmezdik. Ben genç iş adamlarımıza Gümüşhanelilere gösterdikleri mesafe için teşekkür ediyorum” dedi.

Belediye Başkanı Çimen ise şehirde iş yeri açan esnafın her zaman yanında olacağını ifade ederek, “Sinan Köprülü kardeşimizin duyduğu heyecanın nasıl olduğunu çok iyi anlıyorum. Sinan kardeşimizin yaklaşık bir ay önce burada çalışmaya başladığında yanındaydım. Belirli bir planlanma yapmasını sağladık. Genç girişimci kardeşimizin açtığı bu işyeri için bir ağabey olarak yardımcı olmaya çalıştık. Ben Belediye Başkanı olarak bu şehirde çivi çakan ve iş yeri açan esnaf kardeşlerimin kölesi olurum. Şehrimiz her açıdan gelişiyor. Sinan kardeşimize işyerinin hayırlı, bereketli olmasını diliyorum” diye konuştu.

GTSO Başkanı Akçay da, Sinan Köprülü’ye başarılar dileyerek, “Yeni ve güzel bir iş yerinin açılışlını gerçekleştiriyoruz. Ülkemizin ihtiyacı olan en önemli unsur girişimcidir. Milletimizin ihtiyacı olan genç girişimcilerin ilimizde de yetişiyor olmasından dolayı büyük mutluluk duyuyoruz. Sinan kardeşimize yeni iş yerinin hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Konuşmaların ardından Gümüşhane Simit Sarayı’nın açılışı yapılan duanın ardından gerçekleştirildi.
Güncelleme Tarihi: 09 Ekim 2014, 19:07
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER