Gümüşhane’de ucuz et ve kıyma kuyruğu

Tarım Kredi Kooperatif marketine akın eden Gümüşhaneli vatandaşlar ucuz et ve kıyma alabilmek için uzun kuyruklar oluşturdu.

Gümüşhane’de ucuz et ve kıyma kuyruğu

Et ve Süt Kurumu’nun Macaristan ve Güney Amerika’dan ithal ederek Türkiye’de kestirdiği kasaplık hayvanların satışı Tarım Kredi Kooperatif marketinde ülke genelinde olduğu gibi Gümüşhane’de de satışa sunuldu.

Tarım Kredi Kooperatif Marketleri Et ve Süt Kurumu'nun (ESK) uygun fiyatlı ürünlerini yaygınlaştırmak için geçtiğimiz günlerde kolları sıvadığını duyurmuştu. 

250 mağazasında sattığı ESK ürünlerini 1000 mağazaya çıkaracağını ve Tarım Kredi Kooperatif marketlerinde böylece pahalı et ürünlerinin de önüne geçmeyi hedeflediğini duyuran Tarım Kredi Kooperatifleri Genel Müdürlüğü satışlara başladı.

İthal et satışının bugün itibariyle başladığının duyurulması ardından Tarım Kredi Kooperatif marketine akın eden Gümüşhaneli vatandaşlar yarı fiyatına ucuz et ve kıyma alabilmek için izdiham oluşturdu.

Zincir marketlerde dana kıymanın kilosu 160 TL’den satılırken, dana kuşbaşının fiyatı ise 190 TL’lere dayanmış durumda. Tarım Kredi şubelerinde ise kıymanın kilosu 89 TL, dana kuşbaşının kilosu ise 99 TL’den satışa sunuldu.

Haber: Zeynep KAYA
 

Haberin Kaynağı: Kuşakkaya Gazetesi

YORUM EKLE
YORUMLAR
Yorumcu
Yorumcu - 1 yıl Önce

22 yıl önce tüp kuyruklarından 22 yılın sonunda, ülkeyi ucuz et kuyruğuna sokan hükümet. Değişen hiçbir şey olmadı. 22 yıl geriye gittik.

Anti yorumcu
Anti yorumcu - 1 yıl Önce

Bu yokluk kuyruğu değil ucuzluk kuyruğu

Aliaga
Aliaga - 1 yıl Önce

55 bin liralık telefon kuyruğuna giren sini kabılarında yatan daha fazla insan var merak etmeyin

SIRADAKİ HABER