Gümüşhane’de Yazıcıoğlu için mevlid okutuldu

Büyük Birlik Partisi’nin merhum lideri Muhsin Yazıcıoğlu, vefatının 7.yılında Gümüşhane’de Alperen Ocakları İl Başkanlığı tarafından düzenlenen mevlid programıyla anıldı.

Gümüşhane’de Yazıcıoğlu için mevlid okutuldu
Büyük Birlik Partisi’nin merhum lideri Muhsin Yazıcıoğlu, vefatının 7.yılında Gümüşhane’de Alperen Ocakları İl Başkanlığı tarafından düzenlenen mevlid programıyla anıldı.

Kemaliye Camiinde akşam saatlerinde düzenlenen programa BBP ve Alperen Ocakları yöneticileri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Alperen Ocakları İl Başkanı Nahsan Kaya, merhum Yazıcıoğlu’nun Kur'an-ı Kerim’de belirtildiği gibi "Olduğunuz gibi dosdoğru olun" ayeti üzerine hayatını şekillendiren, hem siyasi hem de gündelik hayatında bunu tatbik eden bir lider olduğunu söyledi.

Yazıcoğlu’nun şehadetinin üzerinden 7 yıl geçmesine rağmen olayın hala aydınlatılamadığını belirten Kaya, “Mevcut yönetim tarafından açıklanamayan, açıklamanın ötesinde bir arpa boyu yol alınamayan bu süreç bizleri derinden üzmektedir. "Kardeşim'dir" , "Namusumuz'dur" "helikopterin kara kutusunu keçiler yemedi ya " diyen ve yakın zamanda bizim zamanımızda faili meçhul kalmaz diyen mevcut yöneticilerimize bugünü hatırlatmak istiyorum” dedi.

Bugün ülkenin içinde bulduğu durumlar göz önüne alındığında şehit lider Muhsin Yazıcoğlu'nun ne kadar haklı olduğunun birkez daha görüldüğünü ve kendisine duyulan ihtiyacın ne kadar fazla olduğunun farkına varıldığını kaydeden Kaya, “Ancak Cenab-ı Allah a hamd olsun arkasında bıraktığı dâvası ve bu dâvaya sıkıca sarılan yiğit Alperenleri bu aziz vatanın ilalebeti ve muhafazası için gece gündüz demeden çalışacaklardır. Biz Alperenler olarak Horasan erenlerinin ellerinde şekillenmiş, Anadolu Alplerinin kalbinde hayat bulmuş ve Türk-İslâm davasının davacısı olarak Muhsin başkanımız ve birlikte şehadete yürümüş ve bu aziz vatan uğruna şehit olmuş bütün vatan evlatlarını dualar ile yâd etmek için mevlid-i şerif programını tertip ettik. Cenab-ı Hâk ettiğimiz duaları dergahı izzetinde kabul eylesin inşallah ve mekanlarını cennet eylesin. Muhsin Yazıcoğlu'nu yürekten sahiplenen dualarında hiç eksik etmeyen aziz milletimize minnettarlığımı ifade etmek istiyorum” diye konuştu.
Güncelleme Tarihi: 25 Mart 2016, 22:32
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER