Gümüşhaneli bağışçıların katkısıyla Gazze'de yemek dağıtımları sürüyor

Gazze'deki İHH, Gümüşhane'den gelen bağışlarla birlikte insani yardım çabalarını güçlendiriyor. Uluslararası Koordinasyon Mekanizması verilerine göre, İHH, günlük olarak en fazla sıcak yemek ve ekmek dağıtımı yapan kuruluşlar arasında öne çıkıyor.

Gümüşhaneli bağışçıların katkısıyla Gazze'de yemek dağıtımları sürüyor

Gümüşhaneli bağışçıların destekleriyle Gazze'deki ihtiyaç sahiplerine yönelik yardımlar devam ediyor. Dünya Gıda Programı (WFP) işbirliğiyle her gün 48 bin kişiye iftar yemeği ikram ediliyor. Bu çabalar, bölgedeki yaşam koşullarının zorluğuyla mücadele eden binlerce insanın yüzünü güldürüyor.

Ancak, Gazze'ye yönelik insani yardım girişimlerini engellemeye çalışan İsrail'in saldırılarına rağmen, İHH'nın çabaları durmuyor. Kadın, çocuk, yaşlı ve sivil ayırt etmeksizin sürdürülen saldırılar, bölgedeki insani krizi derinleştiriyor.

İHH, sadece iftar dağıtımlarıyla sınırlı kalmıyor. Bölgeye ulaştırılan yardımlar arasında, hastalara ilaç ve tıbbi malzeme desteği, ilk yardım çantaları, bebek bezleri, sebze dağıtımı ve daha fazlası bulunuyor. Bu yardımlar, Gazze'deki ihtiyaç sahiplerine umut ve destek oluyor.

Gazze halkına yardım etmek isteyen hayırseverler, İHH'nın çağrısına destek veriyor. Gümüşhane'den gelen bağışlar, bölgedeki insani yardım çabalarını daha da güçlendiriyor. Operatörlerden "GAZZE" yazıp 3072'ye kısa mesaj göndererek veya İHH İnsani Yardım Vakfı'nın internet sitesinden online bağış yaparak bölgeye katkıda bulunabiliyorlar. Bağışlar, Gazze'deki insanların acil ihtiyaçlarını karşılamak için önemli bir kaynak oluşturuyor.

Bağış İçin:
İban: TR60 0001 0002 4672 8078 8050 01
Hesap Adı: Gümüşhane İHH
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER