Gümüşhane'nin En Büyük Eşarp Mağazası Açıldı

Gümüşhane’nin en büyük eşarp mağazası düzenlenen törenle açıldı.

Gümüşhane'nin En Büyük Eşarp Mağazası Açıldı
Gümüşhane’nin en büyük eşarp mağazası düzenlenen törenle açıldı.

Hasanbey Mahallesi Kıbrıs Caddesinde bulunan 145 metrekarelik mağazanın açılış törenine Vali Dr. Yusuf Mayda, Belediye Başkanı Mustafa Canlı, İl Emniyet Müdürü Ahmet Can, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İsmail Akçay, AK Parti Belediye Başkan Adayı Ercan Çimen, davetliler ve vatandaşlar katıldı.

Genç girişimci Ertürk ve eşi Çiğdem Yakut tarafından açılan mağaza birçok ünlü markayı bünyesinde barındırmasının yanında şehrin en büyük eşarp mağazası olma özelliğini de taşıyor.

Törende yaptığı konuşmada işletmenin Gümüşhane’ye hayırlı olması temennisinde bulunan Vali Dr. Yusuf Mayda, branşlaşmanın bir güven ve iddia olduğunu belirterek, başarı dileklerinde bulundu. Güzel ve marka ürünlerin mağazada edildiğini dile getiren Vali Mayda, “İyi bir noktaya doğru gidiyoruz. Yeni işletmeler açılıyor. Hayırlı olsun.” dedi.

Belediye Başkanı Mustafa Canlı da genç girişimcilere başarı dileklerinde bulunarak, girişimci ruhla birlikte daha güzel eserlerin ortaya çıkmasına, mağazalar zincirinin oluşmasına da katkı sağlamaları temennisinde bulundu. Başkan Canlı, bu tip işletmelerin temel amaçlarından birisinin de kazanç sağlamak olduğuna vurgu yaparak, “Temenni ederiz ki hem kazanç sağlarsınız hem de toplumun ihtiyaç ve taleplerini de karşılarsınız.” diye konuştu.

Gümüşhane Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İsmail Akçay da konuşmasında mağazanın açılmasında yüreklerini ortaya koyan genç girişimcileri tebrik ederek, şöyle konuştu: “İlimize şık bir mağaza kazandırdılar. Onlara bu girişimci ruhlarından dolayı teşekkür ediyor ve bol kazançlar diliyorum. Bu mağaza Gümüşhane’nin mağazası. Rekbetçi fiyatlarla, insana hizmete öncelik düsturuyla hareket ettiğinizde başarılı olacağınıza inanıyorum. Hayırlı ve bol kazançlar diliyorum.”

Mağaza hakkında bilgi veren işletme sahibi genç girişimci Ertürk Yakut ise sektörün önde gelen markaları Aker, Pierre Cardin, Vakko, Sarar, Bona Sera gibi markaları Marka Eşarplar ürün gamında tek çatı altında topladıklarını ve Aker’in çanta koleksiyonunu da ürün gamına ekleyerek Gümüşhane’de büyük bir ihtiyaca cevap verdiklerini söyledi.

Ürünleri internet üzerinden www.markaesarplar.com sitesinde de sattıklarını kaydeden Yakut, günlük 2 bine yakın ziyaretçi sayısı ile de Türkiye’nin önde gelen online eşarp, şal ve aksesuar satışı yapan alışveriş sitelerinden birisi olmanın onurunu yaşadıklarını dile getirdi.
Güncelleme Tarihi: 26 Şubat 2014, 22:12
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER