Gümüşhane’nin en büyük yapı marketi açılıyor

Gümüşhane kent merkezinin en büyük yapı marketi olan Gümüş Yapı Market açılıyor. 750 metrekare kapalı alanda 3 binden fazla ürün açılışa özel 14 Temmuz’a kadar indirimli satılacak.

Gümüşhane’nin en büyük yapı marketi açılıyor

Kentte uzun yıllardır sektöre hizmet veren Lokman ve Veysel Eren tarafından şehrin en büyük yapı marketi olan Gümüş Yapı Market, İnönü Mahallesi, 15 Şubat Caddesi, Mimar Azmi Akman Parkı arkasında vatandaşların hizmetine sunulacak.

Yapı ürünlerine dair A’dan Z’ye her ürünün bir noktadan temin edilebileceği, 750 metrekare kapalı alanda birçok kategoride 3 bin çeşit ürün satılacak mağazanın resmi açılışı ise önümüzdeki günlerde gerçekleştirilecek. 

17 Temmuz tarihine kadar çok sayıda üründe açılışa özel indirimlerin uygulanacağı mağazada ayrıca kredi kartına taksit imkanı da sunulacak.

Boyadan hırdavat ürünlerine, banyo dolaplarından mobilya aksesuarlarına, avize ve abajurlardan elektrik malzemelerine, banyo ve mutfak aksesuarlarından tekstiline, temiz ve kirli su tesisat malzemelerinden temizlik ürünlerine kadar çok sayıda kaliteli ürünü uygun fiyatla buluştuğu Gümüş Yapı Market, kentte bugüne kadar bu büyüklükteki en büyük yapı market olma özelliği taşıyor.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER