‘Gümüşhane’yi 2015’te şantiyeye çevireceğiz’

Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen, muhtarlarla gerçekleştirdiği toplantıda, 2015 yılında şehrin şantiyeye döneceğini söyledi.

‘Gümüşhane’yi 2015’te şantiyeye çevireceğiz’
Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen, muhtarlarla gerçekleştirdiği toplantıda, 2015 yılında şehrin şantiyeye döneceğini söyledi.

Köy ve Mahalle Muhtarları Derneği Başkanı Gürbüz Demir’in düzenlediği kahvaltı programının ardından Belediye Konferans Salonu’nda köy ve mahalle muhtarları ile bir araya gelen Başkan Çimen, Belediye çalışmaları hakkında bilgi verdi.

“GÜMÜŞHANE’NİN GELECEĞİ İÇİN ÇALIŞIYORUZ”

Muhtarların kendileri için çok önemli olduğunu kaydeden Başkan Çimen, “Muhtarlarımız ile bizler Gümüşhane’mizin geleceği için çalışıyoruz. Şehrimizin yönetiminde muhtarlarımızın etkisi çok fazla. Muhtarlarımız bizim çalışma ortağımız, itici gücümüz” dedi.

“ŞANTİYEYE ÇEVİRECEĞİZ”

Başkan Çimen, bu yıl Gümüşhane’yi şantiyeye çevireceklerini belirterek, “Bu yıl inşallah Gümüşhane’yi şantiyeye çevireceğiz. Bu yıl başlayacak olduğumuz projelere farklı kaynaklar oluşturmak için yoğun bir çalışma yürütüyoruz. Amacımız şehrimize daha iyi hizmet etmek ve belediyemizin kaynaklarını harcamadan bu hizmetleri gerçekleştirebilmek” diye konuştu

“13 MAHALLEDE DE PROJELER ÜRETECEĞİZ”

Kentin 13 mahallesinde projeler üreteceklerini ifade eden Başkan Çimen, “Her mahallemizde çalışma başlatacağız. Bunu da mahallelerimizde belirli projeler üreterek yapacağız. Yapacak olduğumuz çalışmaları muhtarlarımız ile istişare ederek yapacağız. Özellikle mahallelerimizde bundan sonra daha farklı hizmeti sunabilecek dönemi birlikte yaşayacağız” ifadelerine yer verdi.

Toplantıda Belediye Başkan Yardımcıları Yusuf Erdem, Şevki Aşkın ile Belediye Birim Müdürleri de hazır bulundu.
Güncelleme Tarihi: 19 Mart 2015, 16:42
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER