GİYAD, Kuruluşunun 8. Yılında Şehitlerimizi Dualarla Andı

İstanbul’un Küçükçekmece ilçesinde 18 Mart 2007 tarihinde kurulan Gümüşhane İktisadi Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (GİYAD) Çanakkale şehitlerini dualarla andı.

GİYAD, Kuruluşunun 8. Yılında Şehitlerimizi Dualarla Andı
İstanbul’un Küçükçekmece ilçesinde 18 Mart 2007 tarihinde kurulan Gümüşhane İktisadi Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (GİYAD) Çanakkale şehitlerini dualarla andı.

Gümüşhaneli hemşerilerimiz yoğun ilgisiyle gerçekleşen programda dernekte adım atacak yer kalmadı. Kuran-ı Kerim ve Duaların yapıldığı programda Çanakkale Şehitlerini anlatan bir sinevizyon gösterisi de seyredildi.

Dernek Başkanı Serkan Kaya yaptığı konuşmada, “Derneğimiz, 18 Mart 2007 tarihinde Çanakkale Şehitlerimizin maneviyatını hissederek kuruldu. Bizlerde bu hissiyatımızı kaybetmeden memleketimize, hemşerilerimize ve ülkemize hizmet etmeye çalışıyoruz. Çanakkale Şehitlerimizin ruhunu geçmişimizde yaşadığımız gibi geleceğimize de aktarmalıyız.” dedi.

Başkan Kaya ayrıca, derneğin kurulmasında ve dernek yerinin satın alınmasında emek veren hemşerilerimize de teşekkürlerini yeniledi.

Kaya konuşmasında ayrıca dernek merkezi yanında bulunan alana Küçükçekmece Belediyesi tarafından Ahmet Ziyaüddin Gümüşhanevi Hazretlerinin isminin konulacağı belirtti. Küçükçekmece Belediyesi ve AK Parti Küçükçekmece İlçe Başkanı hemşerimiz Mustafa Korkut’a teşekkür etti.
Programda söz alan GİYAD Kurucu Başkanı Yüksel Yalçın ise “GİYAD’ı kurarken milli ve manevi duygularımızla, çok yoğun emek vererek kurduk. GİYAD üyelerimizle Çanakkale gezileri düzenledik. Birlik ve beraberliğimizi pekiştiren faaliyetler yaptık. GİYAD olarak bu değerleri her zaman taşımaya gayret edeceğiz.” ifadelerini kullandı.

Gümüşhaneli Şair Güngör Celep’in söylediği Çanakkale Şehitleri şiiri büyük beğeni toplarken, programa çok sayıda hemşerimizin yanı sıra Şiran Eğitim ve Kalkınma Vakfı Yönetim Kurulu üyeleri ve AK Parti Küçükçekmece İlçe Başkanı Mustafa Korkut ta katıldı.

Haberin Galerisi: //www.haber29.net/giyad-kurulusunun-8-yilinda-sehitlerimizi-dualarla-andi-resimleri,916.html

Haberin Kaynağı: Haber 29 - www.haber29.net

Güncelleme Tarihi: 20 Mart 2015, 08:55
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER