Yılmaz: Gümüşhane'nin adayıyım

AK Parti Gümüşhane Milletvekili Aday Adayı Dr. Ahmet Atilla Yılmaz, sadece bir ya da iki ilçenin değil Gümüşhane’nin her bölgesinin milletvekili olma adına yola çıktıklarını söyledi.

Yılmaz: Gümüşhane'nin adayıyım
AK Parti Gümüşhane Milletvekili Aday Adayı Dr. Ahmet Atilla Yılmaz, sadece bir ya da iki ilçenin değil Gümüşhane’nin her bölgesinin milletvekili olma adına yola çıktıklarını söyledi.

Yılmaz, temayül yoklamasının ardından çalışmalarına aralıksız devam ettiğini belirterek, şunları söyledi: “AK Parti hükümetinin hizmetleri Gümüşhane’nin her bölgesine damgasını vurmuştur. 2015 genel seçimleri öncesi aday adaylığımızı açıklarken bu hizmetlerin devamını bilgi ve birikimlerimizle siyasi düşünce ve tecrübelerimizle bir adım daha öne taşımak istediğimizi ifade ettik. Gümüşhane bu anlam da dinamik bir yapıya sahip, hizmetler inşallah bize emanet edilen yerden üzerine eklenerek devam edecektir.”

Gümüşhane’ye hizmet etmek için yola çıktıklarını kaydeden Yılmaz, “İnşallah bu ulvi görev bize nasip olursa güzel hizmetler yapma arzusu içerisindeyim. Gümüşhane’nin her tarafını kucaklayacağız. STK’ların, esnafın ve halkın sorunlarının çözümünde var gücümüzle çalışacağız. Şehrin sorunları ortak akılla çözeceğiz.” dedi.

Gümüşhane’nin her köşesinde büyük sevgi, saygı ile karşılandığını ve vatandaşın yakın ilgisine mazhar olduğunu kaydeden Dr. Yılmaz, bugüne kadar gerçekleştirmiş olduğu ziyaretlerden büyük bir memnuniyetle ayrıldığını söyledi.

Yılmaz, sözlerini şöyle sürdürdü: “Ben şunu söylüyorum; ne olursa olsun Gümüşhane’den AK Parti’nin aday adayıyım, iyi ki bu sürecin bir parçasıyım, Allah nasip ederse, göreceksiniz ki; bilgimizle, birikimimizle, tecrübemizle, insana yaklaşım tarzımızla hedeflerimize doğru hızlı bir yol alacağız. Hedefimiz Gümüşhane olacak. Bizim bu şehre hizmet etmekten başka bir düşüncemiz olmayacak Bu kutlu yola çıkarken çok klasik olan meşhur soru bana da fazlasıyla soruldu. Hocam kime güvenerek bu yola çıktınız? Birincisi teşkilatlarımın basiretine, iki milletimizin ferasetine, üç Genel Merkezimizin sağduyusuna güveniyorum. Ama her şeyden önemlisi kaderimizi yazan, alnımızın yazısını yazan mübarek güce güveniyorum.”
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER