GÜSİAD platformlarında görev değişimi

Gümüşhane Sanayici ve İş Adamları Derneği (GÜSİAD) bünyesinde yer alan platformlarda yeni başkanlar belirlendi.

GÜSİAD platformlarında görev değişimi

GÜSİAD merkezinde yapılan geçtiğimiz günlerde yapılan yönetim kurulu toplantısında, GÜSİAD bünyesinde bulunan Gümüşhaneli Akademisyenler Platformu, Gümüşhaneli Hekimler Platformu ve Gümüşhane Mühendis ve Mimarlar Platformu’nun (GÜMÜP) yeni başkanları belirlendi.

Alınan kararlarla birlikte Gümüşhaneli Hekimler Platformu Başkanlığı görevini yürüten kurucu başkan Prof. Dr. Özkan Ateş'in yerine Prof. Dr. Ali Metin Esen, Gümüşhaneli Akademisyenler Platformu Başkanlığı görevini yürüten kurucu başkan Prof. Dr. Cemal İbiş'in yerine Prof. Dr. Ömer Aydın, Gümüşhane Mühendis ve Mimarlar Platformu (GÜMÜP) Başkanlığını yürüten Dr. Bektaş Karakelle'nin yerine ise Makine Mühendisi Yasin Kadakal atandı.

Konuyla ilgili yaptığı açıklamada yeni atamaların GÜSİAD'a ve Gümüşhane kamuoyuna hayırlı olmasını dileyen GÜSİAD Genel Başkanı Dr. Yüksel Yalçın, “GÜSİAD bünyesinde hizmet vermekte olan Platform Başkanlarımızda dönem dönem görev değişikleri yapmaktayız. Bu değişiklikler yapılarımızda daha fazla sayıda ve farklı arkadaşlarımızın görev almalarına, aynı zamanda hemşeri camiamızda sosyal liderler yetiştirmeye de katkı sağlıyor. Bu görevleri bugüne kadar başarılı şekilde yürüten Gümüşhaneli Hekimler Platformu Başkanımız Prof. Dr. Özkan Ateş'e, Akademisyenler Platformu Başkanımız Prof. Dr. Cemal İbiş'e ve GÜMÜP Başkanımız Dr. Bektaş Karakelle'ye ve her bir platformumuzun yönetim kurullarına yaptıkları değerli hizmetler için teşekkür ediyoruz. Görevlerine 1 Ocak 2024 itibariyle başlayacak olan Hekimler Platformu Başkanı Prof. Dr. Ali Metin Esen'e, Akademisyenler Platformu Başkanı Prof. Dr. Ömer Aydın'a ve GÜMÜP Başkanı Makine Mühendisi Sn. Yasin Kadakal'a başarılar dilerim. Görevi devreden başkanlarımıza teşekkür plaketlerimizi takdim edip yeni başkanlarımıza görev beratlarını sunacağız. Platformlara atanan yeni başkanlarımız kısa bir süre içerisinde kendi yönetim kurullarını ve faaliyet planları oluşturarak paylaşacaklardır.  Ayrıca teamüllerimiz gereği, önceki dönemlerde başkanlık yapmış arkadaşlarımız yeni dönemde arzu ederseler danışma kurullarında destek vermeye devam edebileceklerdir. GÜSİAD olarak, iş dünyamızın destek unsurları şeklinde çalışan, sayıları binleri aşkın üyelerden oluşan büyük mesleki eko sistemimizle ülkemize ve hemşeri camiamıza değer üretmeye devam edeceğiz. Tüm süreçlerimize ve çalışmalarımıza katkı koyan yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımıza da ayrıca teşekkür ediyoruz” dedi.

YORUM EKLE
YORUMLAR
Erol Balcı
Erol Balcı - 5 ay Önce

Ülkemize çok değerli insanlar yetiştiren Gümüşhane ilimize ve Gümüşhanelilere hayırlı olsun. Yeni başkanlarımıza çalışmalarında başarılar dilerim.

Onur Kadakal
Onur Kadakal - 5 ay Önce

Yeni başkanlarımıza hayırlı olsun dileklerimi iletiyor görevlerinde başarılı olmalarını diliyorum.

Ahmet Kocaman
Ahmet Kocaman - 5 ay Önce

Başkanlarımıza hayırlı uğurlu olsun yeni görevlerinde başarılar dilerim

Kemal Numan alp
Kemal Numan alp - 5 ay Önce

Yeni başkanımız hayırlı olsun görevinde başarılar dilerim.

Erhan KADAKAL
Erhan KADAKAL - 5 ay Önce

Yeni başkanlarımız Gümüşhanemize ve ülkemize hayırlı olsun. Görevlerinde başarılar dilerim.

SIRADAKİ HABER