GÜSİAD'dan Burs Açıklaması

Gümüşhane Sanayici ve İşadamları Derneği (GÜSİAD) Genel Başkanı Prof.Dr. Prof.Dr. Kenan Aydın, burs başvurularının 1-30 Kasım tarihleri arasında yapılacağını söyledi.

GÜSİAD'dan Burs Açıklaması
Gümüşhane Sanayici ve İşadamları Derneği (GÜSİAD) Genel Başkanı Prof.Dr. Prof.Dr. Kenan Aydın, burs başvurularının 1-30 Kasım tarihleri arasında yapılacağını söyledi.

Yaptığı açıklamada öğrencilerin yurt sorununa çözüm getirmek amacıyla İstanbul Esenyurt’taki projenin temelini attıklarını ve çalışmaların hızla devam ettiğini kaydeden Aydın, bu yıl kaba inşaatı ve gelecek yılsonuna kadar da projenin tamamlanmasını planladıklarını söyledi.

Bu proje nedeniyle burs açıklamasını biraz geciktirdiklerini dile getiren Aydın, buna rağmen bu yıl da öğrencilere imkanlar ölçüsünde burs sağlamanın çabası içerisinde olduklarını kaydetti.

GÜSİAD Yönetim Kurulu olarak burslar konusunda aldıkları kararları açıklayan Aydın, şöyle konuştu:

“1.Ara sınıflarda (2,3,4 veya 5) okuyan öğrencilerimizin başarı durumları dikkate alınarak; başarı sıralamasına göre yaklaşık 300 öğrencimize burs sağlanmasına, Başarı değerlemesinde notların en az 3.00/4.00 veya 75/100 seviyesinde olması ve bu başarıya sahip öğrencilerimizin GÜSİAD web sayfasından derneğimize başvuruda bulunmalarına.

2.Burs verilmesi planlanan öğrencilerimizden babası vefat etmiş olanlara hangi sınıfta okuduğuna bakılmaksızın burs verilmesine.

3.Hazırlık ve 1. sınıfta okuyan öğrencilerimiz transcript gönderemeyecekleri için kendilerine burs sağlanamayacağına,

4.Geçen yıldan ödenmemiş burs kalmadığına,

5.Burs başvurularının 1-30 Kasım 2013 tarihleri arasında yapılmasına”

Kenan Aydın, Muammer Beyaz, Tahsin söğüt, Yaşar Topçuoğlu ve Süleyman Aydın’dan oluşan burs komisyonunun yapılacak başvuruları titizlikle değerlendirerek her yıl olduğu gibi bu yılda belirli sayıda öğrenciye burs sağlamaya çalışacağını ifade eden Aydın, “Yukarıda 5 maddede belirlenen ilkeler ışığında; durumları GÜSİAD Burs Yönetmeliği’ne uyan öğrencilerin, soruları elektronik ortamda (www.gusiad.org.tr) okunaklı ve eksiksiz cevaplayarak  istenen belgeleri GÜSİAD-Gümüşhane Sanayici ve İşadamları Derneği’ne posta ile göndermeleri veya elden teslim etmeleri gerekmektedir. Bu vesile ile yeni eğitim öğretim döneminin hayırlı olmasını temenni eder, hepinize başarılar diler, bu vesileyle Cumhuriyet Bayramınızı kutlarım.” dedi.
Güncelleme Tarihi: 29 Ekim 2013, 12:09
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER