Hanede Dans, Kıbrıs Barış Festivalinde

Gümüşhane Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Hanede Dans Grubu, Turizm ve Folklor Araştırmaları Derneği (TUFAD) tarafından düzenlenen Uluslararası Kıbrıs Barış Festivalinde sahne aldı.

Hanede Dans, Kıbrıs Barış Festivalinde
Gümüşhane Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Hanede Dans Grubu, Turizm ve Folklor Araştırmaları Derneği  (TUFAD) tarafından düzenlenen Uluslararası Kıbrıs Barış Festivalinde sahne aldı.

Festivalin ilk gününün davetlisi olarak Kıbrıs’ta gösteri sunan Hanede Dans Grubunun gösterisi büyük ilgi görürken, Halk Oyunları Antrenörleri Necati Yılmaz, Ulvi Ergün, Adem Dal eşliğinde Kıbrıs’a giden Halk Oyunları ekibi Kıbrıs’ın tarihi ve turistik mekanları da görme fırsatı da buldu.

1 Eylül Dünya Barış gününde Ledra Palace geçiş yolunda düzenlenen ve Kıbrıs’ın her iki kesimini de temsil eden etkinliklerle başlayan programda Hanede Dans Grubu, Lefkoşa ara bölgede bulunan Ledra Palace önünde, Taksim sahası girişinde gösteri sundu.

Turizm ve Folklor Araştırmaları Derneğinin davetlisi olarak programa giden ekibe çalışmalarından teşekkür eden Gümüşhane Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü İsrafil Aslan, ekibin ortak kültür olan danslarla, sınırsız barış, dostluk ve birliktelik mesajı iletmeye çalıştıklarını söyledi.
Güncelleme Tarihi: 10 Eylül 2013, 13:39
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER