Hedef Sporu Yaygınlaştırmak

Gümüşhane’de antrenör koordinasyon ve değerlendirme kurulu Ekim ayı toplantısı yapıldı.

Hedef Sporu Yaygınlaştırmak

Gümüşhane’de antrenör koordinasyon ve değerlendirme kurulu Ekim ayı toplantısı yapıldı.

Gümüşhane Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Ekim ayı toplantısı Spor Şube Müdürü Selahattin Taş başkanlığında, Antrenör Koordinasyon ve Değerlendirme Kurulu üyelerinin katılımı ile gerçekleştirildi.

2016-2017 sezonu değerlendirmesi yapılarak İl Müdürlüğümüz bünyesinde gerçekleştirilen sportif faaliyetlerde genel durum ve değerlendirme toplantısı yapıldı. 2017-2018 sezonunda hedefleri ve yapılması planlanan projelerden bahsedildi.

Konu ile ilgili yapılan açıklamada, İl Müdürlüğünün hedef olarak, “Sporu tabana yayacak uzun vadeli plan ve özel programlar yaparak; yaygınlaştırılmasının, boş zamanların değerlendirilmesinin, aktif yaşam tarzı olarak kazandırılmasının” olduğu kaydedildi.

Personel İlk Yardım Eğitimi Aldı

Öte yandan Gümüşhane Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü personellerine ilk yardım eğitimi verildi.

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Personel Şube Müdürü Necati Köksal, “ilk yardım eğitimi almaktaki temel amaç öncelikle kendimiz, çevremiz ve yakınlarımız için hayat müdahaleleri öğrenmek gerekli durumlarda en doğru ve bilinçli uygulamaları çaresiz kalmadan yapabilmektir. İlk yardım eğitim süresi 16 saat sürmektedir. Bu 16 saatlik program en az 2 gün sürecek şekilde planlanmaktadır. İlk yardım sınavı yazılı ve uygulamalı olmak üzere iki bölümde oluşmaktadır. Sınavda başarılı olanlar sertifika almaya hak kazanacaktır” dedi.

Haberin Kaynağı: Gümüşkoza Gazetesi

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER