İhale 12 Eylül'de

Gümüşhane’de yapımı tamamlanan ancak zeminde meydana gelen kaymalar nedeniyle açılamayan 200 yataklı yeni devlet hastanesi için Sağlık Bakanlığı’nın 12 Eylül’de diyafram duvar ihalesine çıkacağı öğrenildi.

İhale 12 Eylül'de

Gümüşhane’de yapımı tamamlanan ancak zeminde meydana gelen kaymalar nedeniyle açılamayan 200 yataklı yeni devlet hastanesi için Sağlık Bakanlığı’nın 12 Eylül’de diyafram duvar ihalesine çıkacağı öğrenildi.

Edinilen bilgilere göre; bir önceki dönem Sağlık Bakanı Ahmet Demircan’ın talebi doğrultusunda Ortadoğu Teknik Üniversitesi uzmanlarının yaptığı 2 haftalık çalışmanın ardından sunulan rapor doğrultusunda ihale çalışmalarına başlandığı kaydedildi. İhale tarihi ile ilgili, olarak Eylül ayının 12’sinin belirlendiği ileri sürülürken, Yüksel Proje tarafından yapılan proje paralelinde gerçekleştirilecek ihalenin sağlı sollu olarak birkaç metre daha uzatıldığı ve 30 ila 40 Milyon lira arasında bir maliyete sahip olacağı bilgisine ulaşıldı.

Kesin rakamın ihale sonrası ortaya çıkacağı ifade edilirken, yapım işleminin tamamlanması ile birlikte hastanenin açılmasının önünde herhangi bir sorunun kalmayacağı kaydedildi.

Haberin Kaynağı: Gümüşkoza Gazetesi

YORUM EKLE
YORUMLAR
fatih keleş
fatih keleş - 6 yıl Önce

devletimizin zor günler geçirdiği bu günlerde 40 milyonu diyafram duvara harcayacak vicdansızlar.40 milyona sağlam zemine yeni bir hastane yapar risk almazsınız ama anlaşılan yeni rant kapıları açacaksınız sizde azıcık Allah korkusu olsa o 40 trilyonu zemin etüdüne onay veren tüm yetkililere yükler cezalarını kesersiniz ama nerede, yazık ki biz ülke için çabalarken siz hala götürme peşindesiniz.

Memleketini seven
Memleketini seven - 6 yıl Önce

5 yıldır sorumsuz ve mesnetsiz kişilerce bitirilemeyen hastane bide ihale bekleyip istinat duvarı yapılacak....
Kimler bu hastanenin yerinden çıkar sağlayıp devleti zarara uğrattıysa iki cihanda da yüzü gülmesin

yasar
yasar - 6 yıl Önce

yazık değilmi paralara hastane yapılacak başka yer yokmuydu

ismail
ismail - 6 yıl Önce

40 milyona havadan yol yapılır kardeşim... teleferik yapılır tünel yapılır bu nedir yav ...hırsızlık türleri çoğalınca bu vakaların olması normal gibi... el kesilmeden bu vakalara çok şahit oluruz...

Ozan
Ozan - 6 yıl Önce

Eski TEDAŞ Binasının olduğu yere bu hastane zamanında yapılmalıydı. Arkadaki yerlerde kamulaştırılıp Hastane için uygun yerdi. Bana göre hala geç kalınmamıştır. Düşünülmelidir.

Eğer bu hastane açılacak ise teleferik yapılabilir yata asansör ile hastaneye çıkış düşünülebilir.

SIRADAKİ HABER