İl Genel Meclisi’nin Aralık Ayı Toplantıları Devam Ediyor

Tekke YİBO ve pansiyonun üniversite ve Yurtkur’a devredilebilmesi için gerekli olan imar planı komisyona gönderildi.

İl Genel Meclisi’nin Aralık Ayı Toplantıları Devam Ediyor
Gümüşhane İl Genel Meclisi’nin geçtiğimiz Pazartesi günü başlayan Aralık ayı toplantıları devam ediyor.

Meclis toplantı salonunda Şerif Bayraktar başkanlığında yapılan ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ekrem Akdoğan’ın da katıldığı toplantının bugünkü oturumunda beş madde görüşüldü.

Toplantıda, İl Özel İdaresi ve Milli Eğitim Müdürlüğü bütçelerine yapılan ödenek aktarmalarının yanısıra Köse ve Kürtün ilçeleri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı mütevelli heyetine hayırsever vatandaşlar arasından üye seçimi de yapıldı.

İlçelerin İl Genel Meclisi üyelerinin teklifi üzerine Köse’de Necmi Aygün, Sait Sunay, Kürtün’de Cafer Kabadayı, Mustafa Narin ve Kemal Bedir vakıf mütevelli heyetine oy birliğiyle seçildi.

Son kanuni düzenlemeyle kapatılan beldeler arasında yer alan Köse ilçesine bağlı Salyazı köyündeki iki taşınmazın Köy muhtarlığına tahsisi teklifi de kabul edilirken, Tekke köyü sınırlarında bulunan eski YİBO ve pansiyon alanının üniversite ve Yurt-Kur’a devri için gereken imar planı da İmar ve Bayındırlık Komisyonuna havale edildi.

Toplantıda ayrıca İl Özel İdaresi’nin stratejik plana göre hazırlanan 2015 yılı performans planı da oy birliğiyle kabul edildi.
Güncelleme Tarihi: 04 Aralık 2014, 13:44
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER