Ara
Gümüşhane
Kapalı
4°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
42,8044 %0.17
50,1756 %-0.07
5.972,23 % 0,28
Gümüşhane Haberleri Galeriler Gümüşhane İl Genel Meclisi’nin Ocak ayı toplantıları başladı

İl Genel Meclisi’nin Ocak ayı toplantıları başladı

Gümüşhane İl Genel Meclisi’nin 2023 yılının ilk meclis toplantısı gerçekleştirildi.

726
Gösterim

Meclis Başkanı Mehmet Emin Erdoğdu başkanlığında Meclis Toplantı Salonu'nda yapılan toplantının açılışında konuşan Başkan Erdoğdu, yeni yılın hayırlar getirmesi temennisinde bulunarak, 2022 yılında meclis üyeleriyle birlik ve beraberlik içerisinde başarılı işlere imza attıklarını söyledi.

İl Genel Meclisi olarak yeni yılda da insani gelişim ile sürdürülebilir kalkınmaya katkı sunacak kararlar alacaklarını dile getiren Erdoğdu, “Geride bıraktığımız 2022 yılında yoğun bir tempoyla çalışmalarımızı sürdürdük. Yeni yılda da köylerimizde yaşam kalitesini yükseltmek adına aynı tempoyla çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Köylerimize yapılan hizmetlerde büyük emeği olan başta Valimiz Sayın Kamuran Taşbilek olmak üzere İl Özel İdaresi Genel Sekreterimiz Ekrem Akdoğan’a, Genel Sekreter Yardımcımıza, birim müdürlerine ve tüm kurum personeline teşekkür ediyorum. İnşallah kazasız belasız başarılı bir yıl geçiririz. Tüm Gümüşhaneli hemşehrilerimin yeni yılı kutluyorum” dedi.

Meclis Başkanı Erdoğdu’nun konuşmasının ardından 5302 sayılı İl Özel İdaresi Kanunu gereğince İl Özel İdaresinin bir önceki yıl gelir ve giderleri ile hesap ve işlemlerinin denetimini gerçekleştirecek Denetleme Komisyonuna üye seçimi yapıldı. Gizli oy yöntemiyle yapılan seçim sonucunda AK Parti’den Mihdat Uçan, Hüseyin Bedir, Mahmut Zengin, MHP’den Vedat Soner Başer ve Yaşar Polat komisyon üyesi olarak seçildi. Seçilen komisyon şubat ayı sonuna kadar 2 ay boyunca çalışarak hazırladığı raporu Mart ayında İl Genel Meclisi başkanlığına sunacak.

Toplantıda daha sonra gündemde yer alan İl Özel İdaresinde çalıştırılan sözleşmeli personelin 2023 yılı ücretlerinin belirlenmesi hakkındaki teklif yazı görüşülerek Plan ve Bütçe Komisyonuna sevk edildi.

Toplantının sonunda ise Şiran İlçesi Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı mütevelli heyetine üye seçimi yapılmasıyla ilgili gündem maddesi görüşüldü. Yapılan görüşmelerin ardından İsmail Gündoğan, Sami Tosun ve Sema Akın Şiran İlçesi Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı mütevelli heyetine seçildi.

İl Genel Meclisi’nin Ocak ayı toplantıları başladı 1
1 / 15
İl Genel Meclisi’nin Ocak ayı toplantıları başladı 2
2 / 15
İl Genel Meclisi’nin Ocak ayı toplantıları başladı 3
3 / 15
İl Genel Meclisi’nin Ocak ayı toplantıları başladı 4
4 / 15
İl Genel Meclisi’nin Ocak ayı toplantıları başladı 5
5 / 15
İl Genel Meclisi’nin Ocak ayı toplantıları başladı 6
6 / 15
İl Genel Meclisi’nin Ocak ayı toplantıları başladı 7
7 / 15
İl Genel Meclisi’nin Ocak ayı toplantıları başladı 8
8 / 15
İl Genel Meclisi’nin Ocak ayı toplantıları başladı 9
9 / 15
İl Genel Meclisi’nin Ocak ayı toplantıları başladı 10
10 / 15
İl Genel Meclisi’nin Ocak ayı toplantıları başladı 11
11 / 15
İl Genel Meclisi’nin Ocak ayı toplantıları başladı 12
12 / 15
İl Genel Meclisi’nin Ocak ayı toplantıları başladı 13
13 / 15
İl Genel Meclisi’nin Ocak ayı toplantıları başladı 14
14 / 15
İl Genel Meclisi’nin Ocak ayı toplantıları başladı 15
15 / 15
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *