İlk klibini köyünde çekti

Çocukluktan beri müziğe ilgisi olan ve hayatı boyunca müzikle iç içe yaşayan Emre Keleş, ilk klibini köyünde çekerek youtube ve diğer sosyal mecralarda paylaştı.

Ege Üniversitesi seramik bölümü mezunu olan 32 yaşındaki Keleş, müzik hayatına Gazipaşa İlkokulundaki koroda girdikten sonra her dönem müzikle iç içe oldu.

Üniversite yıllarında 4 okul arkadaşıyla amatör Rock grubu kurarak çeşitli mekanlarda sahne alan Keleş, çalışma hayatına atılınca bu kez gitar çalmaya başladı.

Abisi Yunus Emre Keleş’in de bağlama çalmasıyla iki kardeş müziğe o şekilde devam eden Keleş, 2017’de temelli olarak Gümüşhane’ye döndükten sonra merhum kuzenleri Volkan Keleş’le “3 saz” isimli türkü grubu kurdu ve youtube platformunda videolar paylaşmaya başladı.

2019 yılında kuzenleri Volkan’ın vefat etmesinden dolayı müziğe bir süre ara veren Keleş, çevresinden gelen talepler doğrultusunda solo olarak devam etme kararı aldı ve abisi Yunus Emre’nin teşvikleriyle video klip çalışması yaptı.

Merkeze bağlı Gözeler köyünden olan Keleş, “Mavi Türkü” adlı parçanın klibini de köyünde çekti.

Hobi amaçlı yapılmasına rağmen kısa sürede çok olumlu geri dönüşler aldıklarını bu durumun motivasyonlarını ciddi oranda artırdığını kaydeden Keleş, “Bu kadar beğeni ve talep olunca bu durum bizi çok daha iyilerini yapmak için uğraşmaya motive etti. İlerleyen süreçlerde elimizden gelenden çok daha fazlasını yaparak Gümüşhanemizin sesini ve kültürünü tanıtabilmek için çaba göstereceğiz inşallah” dedi.

YORUM EKLE
YORUMLAR
İsmail HAYAL
İsmail HAYAL - 2 yıl Önce

Muhteşem bir ses, duygu yüklü bir yorum ve güzel bir şiir. Değerli kardeşime başarılar diliyorum.

Emre KELEŞ
Emre KELEŞ @İsmail HAYAL - 2 yıl Önce

Güzel yorumlarınız için çok teşekkür ederim.
Sizlerin bu güzel yorumlarınızın karşılığını verebilmek için daha iyilerini yapabilmek adına çok daha fazla uğraşacağım. Saygılarımla.

Kadir Budak
Kadir Budak - 2 yıl Önce

Sürekli dinlediğim değerli bir abimdir. Daha yükseklerde görmek isteriz.

Menşure Topuz
Menşure Topuz - 2 yıl Önce

Tebrik ediyorum.Emeğine yüreğine sağlık...

kenan okumuş süleymaniye
kenan okumuş süleymaniye - 2 yıl Önce

HACI ABİMİN OGLU YOLUN VE BAHTIN AÇIK OLSUN

SIRADAKİ HABER