İmam Hatip Ortaokulu ve Spor Salonu Yer Tespit Çalışmaları Devam Ediyor

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından Ticaret ve Sanayi Odası (GTSO) aracılığıyla Gümüşhane’de yaptırılacak olan 16 derslikli İmam Hatip Ortaokulu ve Spor Salonu yapımı işi için yer tespit çalışması yapıldı.

İmam Hatip Ortaokulu ve Spor Salonu Yer Tespit Çalışmaları Devam Ediyor
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından Ticaret ve Sanayi Odası (GTSO) aracılığıyla Gümüşhane’de yaptırılacak olan 16 derslikli İmam Hatip Ortaokulu ve Spor Salonu yapımı işi için yer tespit çalışması yapıldı.

GTSO Başkanı İsmail Akçay, İl Milli Eğitim Müdürü Muhammet Şahinkaya, Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreteri Lütfi Kılıç, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği İnşaat Emlak İşleri Müdürü Yahya Kemal Genç, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Müfettişi K. Burak Çakır okulun yapılacağı alanda yer tespit çalışmaları yaptı. Arsa yerinde bazı düzenlemeler yapılması gerektiği görülen çalışmaların devam ettiği bildirildi.

GTSO’nun uzun zamandır talep ve takip ettiği konuyla ilgili Gümüşhane’de 17 Şubat 2014 tarihinde TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’nun katılımı ile Gümüşhane’ye 16 derslikli imam hatip ortaokulu ve spor salonu yapımı için protokol imzalanmıştı.

İlgili Haber:
TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu'ndan Müjdeli Gümüşhane Ziyareti
Güncelleme Tarihi: 10 Kasım 2014, 17:56
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER