İpekyolu Alışveriş Merkezi Açıldı

Gümüşhaneli girişimci Atıf Şahinöz tarafından Gümüşhane-Erzurum karayolu üzerinde Kazım Karabekir Caddesinde geniş bir alanda kurulan İpekyolu Alışveriş Merkezi düzenlenen törenle açıldı.

İpekyolu Alışveriş Merkezi Açıldı
Gümüşhaneli girişimci Atıf Şahinöz tarafından Gümüşhane-Erzurum karayolu üzerinde Kazım Karabekir Caddesinde geniş bir alanda kurulan İpekyolu Alışveriş Merkezi düzenlenen törenle açıldı.

Açılış törenine Belediye Başkanı Ercan Çimen, İl Genel Meclisi Başkanı Şerif Bayraktar, İl Müftüsü Ercan Aksu, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İsmail Akçay, Esnaf ve Sanatkar Odaları Birliği Başkanı Ali İsmail Daldaban, AK Parti Gümüşhane İl Başkanı Hakkı Gündüz, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, davetliler ve vatandaşlar katıldı.

Açılışta konuşan Başkan Çimen, açılışa çok geniş katılımın olmasının Atıf Şahinöz’ün ticari hayatındaki başarısına bağlı olduğunu belirterek, “Bugün burada çok geniş katılımlı bir açılış gerçekleştiriyoruz. Bu açılışa bu kadar geniş katılımın olmasının sebebi Atıf kardeşimizin ticaretini çok dürüst, adaletli ve gece gündüz demeden başarılı bir şekilde yapmasıdır.  Onun da başarılı olmasının arkasında ailesi yatıyor. İyi bir ticaret yapması bugün burada insanları buraya toplamasından belli oluyor. Bugün burada bugüne kadar yapmış olduğumuz açılışların en kalabalığına şahitlik ediyoruz. Bu da demek oluyor ki Gümüşhane insanı kendi insanına, müteşebbisine sahip çıkıyor. İnşallah bol kazançlı günler diliyoruz” dedi.

Çimen, marketin ulusal markalara karşı yerel bir marka olarak açıldığını kaydederek, “Ben her katıldığım açılışta söylediğim gibi bu iş yeri de bizim. Ama bazen yanlış anlaşılabiliyoruz. Acaba başkan bu iş yerine ortak mı diyorlar. Gümüşhane’deki tüm işyerlerinin ortağı Ticaret Odası, Esnaf Odası ve biziz. Buranın örnek bir başlangıç yapması için gece yarılarına kadar çalıştık. Gümüşhanemizin her noktasını bu özenle düzenleyeceğiz. Atıf kardeşimizi cesaretinden dolayı kutluyorum. Burası Gümüşhane’deki ulusal markalara karşı yerel bir marka olarak açıldı. Allah yar ve yardımcısı olsun, Allah bol kazanç versin” ifadelerine yer verdi.

Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Akçay da, hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

Konuşmaların ardından yapılan dua ile açılış gerçekleştirildi.

Açılışın ardından markette ilk alışverişi Belediye Başkanı Çimen yaptı.
Güncelleme Tarihi: 15 Kasım 2014, 14:07
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER