'Şehrin Sıkıntılarını Hep Beraber Çözeceğiz'

AK Parti Gümüşhane Milletvekili Feramuz Üstün, geçtiğimiz hafta yapılan kongreyle seçilen yeni Merkez İlçe teşkilatıyla kahvaltı programında bir araya geldi.

'Şehrin Sıkıntılarını Hep Beraber Çözeceğiz'
AK Parti Gümüşhane Milletvekili Feramuz Üstün, geçtiğimiz hafta yapılan kongreyle seçilen yeni Merkez İlçe teşkilatıyla kahvaltı programında bir araya geldi.

Tarihi Balyemez Konağında düzenlenen programa Belediye Başkanı Ercan Çimen, İl Genel Meclisi Başkanı Şerif Bayraktar, AK Parti İl Başkanı Hakkı Gündüz, Merkez İlçe Başkanı Ömer Zor, merkez ilçe ve il yöneticileri katıldı.

Birlik, beraberlik vurgusunun yapıldığı programda konuşan Milletvekili Üstün, kongrelerin hayırlı olmasını dileyerek, seçilenlere başarı dileklerinde bulundu.

“BİZİM ŞAHISLARLA İLGİLİ HİÇBİR SIKINTIMIZ YOKTUR, GENEL MERKEZİMİZİN ALDIĞI KARARDAN YANA TAVIR KOYDUK”
 
Tüm kongrelerde parti genel merkezinin verdiği karar doğrultusunda hareket ettiğini dile getiren Milletvekili Üstün, “Seçilen arkadaşlara başarılar diliyorum. İnşallah ilimize güzel hizmetleri hep birlikte yaparız. Kongreler yaşanır, çekişmelerde, rekabette olabilir. Seviyeli olduğu müddetçe bunda bir sıkıntı yoktur. Gayet normal. Kazananların üzerinde sorumluluk vardır. Şeyh Edebali’nin Osman Gazi’ye söylediği gibi ‘Artık siz kazandınız, derleyici, toparlayıcı, birleştirici sizler olacaksınız.’ Bu parti içinde bir şekilde toparlayıcı olmak sizlere düşüyor. Bundan benim şüphem yoktur. Kongrede de konuşmuştum. Bir süreç yaşıyoruz. Gerek ülkemiz gerek dünya, gerek bölgemiz, gerekse partimiz yaşıyor. Partimiz böyle bir karar verdi bizde onun için genel merkezimizin aldığı karardan yana tavır koyduk. Bizim şahıslarla ilgili hiçbir sıkıntımız yoktur. Arkadaşlarımızın bazılarını sevebiliriz, eskiden beri hizmet etmiş arkadaşlarımızı sevebiliriz ama genel merkezimizin dediği yolda hareket etmek zorunluluğumuz vardır. Ben hiç kimse küsüp darılacak diye çizgimi değiştirmem. Hayatımın hiçbir döneminde sokak lambası gibi herkese ışık saçmadım. Kime ne yapacağım belliydi. Eğer bu şehir bir kongrede benim ne yaptığımı bilmiyorsa benim kişilik zafiyetim olduğuna inanırım. Neye karar verdiğimi, kimi desteklediğimi eğer bu şehir bilmiyorsa ben kendimle ilgili karakter sıkıntısı çektiğimi düşünürüm. Onun için biz safımızı, tarafımızı genel merkezimizden yana koyduk. Diğer ilçelerimizde de aynısı. Hepimiz teşkilat terbiyesi gereği o verilen kararın arkasında dururuz.” dedi.

“BAŞARISIZ OLMA LÜKSÜMÜZ YOKTUR”

Bundan sonraki kongreleri de birlik ve beraberlik içerisinde, hiçbir sıkıntı olmadan tamamlayacaklarını kaydeden Üstün, “Bu süreçlerde hep beraber kenetlenmiş bir vaziyette yolumuza devam edeceğiz. Bu işler 2015’le ilgili hesap kitap değildir. Çünkü partimizin 2015’de tekrar en az 330-340 milletvekiliyle iktidara gelme zorunluluğu vardır. Bu Türkiye’nin menfaatine olan bir şeydir. Bizim görevimizde kendi görev sorumluluğumuzun olduğu yerde elimizden gelenin en iyisini yapmaktır. Partimizde teşkilata herkes tabi olacak, herkes teşkilatıyla beraber olacak. Başarısız olma lüksümüz yoktur. Hep beraber başarılı olmak zorundayız.” ifadelerini kullandı.

“ŞEHRİN SIKINTILARINI HEP BERABER ÇÖZECEĞİZ”

Konuşmasının sonunda 15 yıl sonra alınan Gümüşhane Belediye Başkanlığıyla birlikte şehrin sıkıntılarını hep beraber çözeceklerini ifade eden Milletvekili Üstün, şöyle konuştu: “Biz özellikle Gümüşhane Belediyesinde başarılı olmak zorundayız. Başarısızlık hepimizin olacaktır. Onun için Ercan Çimen başarılı olmak zorundadır. Bizler ve hepimiz başarılı olmak zorundayız. Belediye bütün Gümüşhane’nin Belediyesi. Başarısızlığın hesabını hepimiz vereceğiz. Orada yapılan hatadan da mükafattan da hepimiz ortak derecede sorumluyuz. Bu sorumluluğun bilinci gereği elimizden geldiği kadar birbirimizle kenetleneceğiz. Gümüşhane’mizin acil ihtiyaçları neyse bizler Milletvekilleri olarak onların takipçisi olacağız. Sizler yerelde vatandaşlarımızı birinci ağızdan daha hızlı takip edeceksiniz. Çünkü 15 yıl sonra alınmış bir Belediye ve 15 yılı adeta büyük bir kısmı boş geçmiş bir Belediye. Bu planlama ve programlama çalışmalarımızı biran önce bitirip yatırımlara geçmemiz lazım. Acil ihtiyaçlar neyse bizde hazırız bu konuda.”
Güncelleme Tarihi: 16 Kasım 2014, 10:48
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER