İpekyolu sanal market açıldı

Gümüşhane’de 2014 yılından beri hizmet veren ve kentin en büyük yerel marketlerinden olan İpekyolu Market, yüzlerce ürünün raf fiyatına bir tıkla kapıya gelmesini sağlayan sanal market uygulamasına başladı.

İpekyolu sanal market açıldı

Kent merkezindeki 2 şubesi ve toplam 16 bin çeşit ürünüyle hizmet veren İpekyolu Market, kentin ilk yerel sanal marketini www.ipekyolusanalmarket.com adresinde 1 Ocak tarihinden itibaren faaliyete geçirecek.

Firma sahiplerinden Atıf Şahinöz, İpekyolu Market ailesi olarak 2014 yılından beri 2 şubede Gümüşhanelilere hizmet verdiklerini belirterek, yeni kurdukları sanal markette yaklaşık 2 bin ürünü satışa sunacaklarını söyledi.

Vatandaşların ister oldukça güvenli ve çağın gereklerine uygun olarak hazırlanan web sitesinden ister android ve apple telefon ve tabletler için uygulama mağazalarındaki uygulamalarından sipariş verebileceklerini kaydeden Şahinöz, kapıda kredi kartı veya nakit ödeme seçeneklerinin de olduğunu söyledi.

Sistemden verilen siparişlerin 150 TL ve üzeri olması durumunda ücretsiz teslimat yapacaklarını, 50 ve 150 TL arası alışverişlerde ise 5 TL teslimat ücreti talep edeceklerini ifade eden Şahinöz, site ve mobil uygulamalara özel belirli aralıklarla indirim ve kampanyalar düzenleneceğini belirtti.

Saat 20.00’ye kadar verilen siparişlerin aynı gün, 20.00'den sonra verilen siparişlerin bir sonraki gün 10.00-12.00 saatleri arasında teslim edileceğini dile getiren Şahinöz, çağın gereklerine uyum sağlamak için ve Covid-19 sürecinde vatandaşların bu konuya ilgi gösterdiği için “Yüzlerce ürün market rafı fiyatına bir tıkla kapında” sloganıyla kurdukları sanal markete herkesi davet etti.

Güncelleme Tarihi: 31 Aralık 2021, 13:24
YORUM EKLE
YORUMLAR
Serdar KÜLEKÇİ
Serdar KÜLEKÇİ - 2 yıl Önce

Güzel bir girişim herzaman ticaretci kendini yenilemeli. ALLAH yar ve yardımcınız olsun

bütün yamyamlar
bütün yamyamlar - 2 yıl Önce

getir il e gelince iş başa düştü

SIRADAKİ HABER