İşte Yürütme Kurulu üyeleri

Gümüşhane Kent Konseyinin bugün yapılan olağan genel kurulunda yürütme kurulu yapılan uzun süren seçimin ardından geç saatlerde belli oldu.

İşte Yürütme Kurulu üyeleri

Toplam 3 adayın yarıştığı genel kurulda mevcut başkan Rüstem Demirağ yeniden başkanlığa seçilirken 14 kişilik yürütme kurulu üyeleri de belirlendi.

Başkanlık seçimlerinin ardından gerçekleştirilen yürütme kurulu üyesi seçimleri gece geç saatlerde sona erdi.

Çok sayıda kişinin aday olduğu yürütme kurulu üyeliklerinde en çok oyu alan 14 kişi Kent Konseyi yürütme kurulunda yer aldı. Yürütme kurulu seçimlerinde İbrahim Bektaş 56 oy, İsa Şanlıtürk 48 oy, Emir Osman Yılmaz 46 oy, Teyyar Demirel 46 oy, Leyla Bostancı 45 oy, Orhan Üçel 37 oy, Gürbüz Demir 36 oy, Haydar Akbulut 34 oy, Dilek Tokmak 33 oy, Duygu Sena Kurt 33 oy, Yaşar Köse 30 oy, Elvan Sarı 28 oy, Hüseyin Yıldız 28 oy ve Alperen Demirel 28 oy aldı.

Belediye Başkanlığı toplantı salonunda gerçekleştirilen ve bugüne kadar ki en yoğun katılımın olduğu toplantıya Vali Alper Tanrısever, Belediye Başkanı Vedat Soner Başer ve genel kurul üyeleri katıldı. Genel kurula toplam 185 genel kurul üyesinden 171’i katıldı.

Güncelleme Tarihi: 11 Haziran 2024, 00:45

ilgili haber/ler:

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER