Jandarma’dan minik öğrencilere “J” sürprizi

Gümüşhane İl Jandarma Komutanlığı ekipleri harfleri öğrenen ve “J” harfi denince ilk akla gelen Jandarma’nın tanıtımı yaparak çeşitli hediyeler dağıttı.

Jandarma’dan minik öğrencilere “J” sürprizi

Jandarma ekipleri Yusuf Çiftçioğlu İlkokulu birinci sınıf öğrencilerine sürpriz yaptı. Ekipler çocukları kendi evlatları olarak görüp büyük emekler ile geleceğe hazırlamaya çalışan öğretmenlere destek amaçlı ziyaret gerçekleştirdi.

“J” harfinin öğretildiği derste Jandarma ekipleri öğrencilere sürpriz ziyaret gerçekleştirerek “J” harfi denince ilk akla gelen Jandarma’nın tanıtımını yaptı, çocuklara çeşitli hediyeler dağıttı, “J” harfini Jandarma ekipleri eşliğinde öğrenen çocukların mutluluklarına ortak oldu.

Ziyaret kapsamında öğrencilere Jandarma Trafik Timlerince trafikte yaya güvenliği, trafik ışıklarına-işaretlerine uyma ve servislerde hareket tarzı konularında bilgilendirme de yapıldı.

Jandarma HAYDİ ekipleri ve köpek timi de çocuklara gösteri düzenlerken kadın Jandarma Astsubaylar da Jandarma’da kullanılan araçlarının tanıtımı yaparak çocukların eğlenceli bir eğitim günü geçirmeleri sağlandı.

Ziyaret Jandarma timlerince çocuklara çeşitli hediyeler ve boyama kitapları dağıtılmasıyla sona erdi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER