Kaçak silaha bir darbe de Jandarma’dan

Gümüşhane’de Jandarma ekiplerinin istihbari çalışmanın ardından bomba arama köpeği nezaretinde yaptığı operasyonda 4 ayrı adreste çok sayıda tüfek, tabanca ve fişek ele geçirildi.

Kaçak silaha bir darbe de Jandarma’dan

Alınan bilgiye göre Torul ilçesine bağlı Altınpınar Köyünde ikamet eden K.Ç, K.A, Ç.Ö ve V.N.Ö’nün evlerinde satmak amaçlı kaçak silah bulundurduğu istihbaratını alan Gümüşhane İl Jandarma Komutanlığına bağlı İstihbarat ve KOM Şube Müdürlükleriyle Merkez ve Torul ilçe Jandarma Komutanlıkları personelleri ortaklaşa operasyon başlattı.

Mahkemeden alınan arama kararlarının ardından 4 şahsın evlerinde bomba arama köpeği “Maske”nin katılımıyla eş zamanlı olarak arama gerçekleştiren Jandarma ekipleri 3 adet 8x57 mm Çapında Tüfek, 2 adet 9x19 mm çapında Tabanca, 1 adet 7,65x17 mm çapında Tabanca, 3 adet 9 mm çapında Ses Tabancası, 717 adet 9x19 mm Çapında Fişek, 84 adet 8x57 mm Çapında Fişek ele geçirdi.

Olayla ilgili Torul Cumhuriyet Savcılığının talimatıyla tahkikata başlandı.

Gümüşhane’de geçtiğimiz günlerde İl Emniyet Müdürlüğü tarafından 2 ildeki 7 farklı adreste kaçak silah ticaretine yönelik eş zamanlı operasyon gerçekleştirilmiş, operasyon sonucunda 2 adet tabanca, 3 adet av tüfeği, 669 adet 9x19 dolu fişek, 168 adet av tüfek kartuşu, 150 adet kurusıkı tabanca fişek, 10 adet şarjör, 2 adet av tüfeği mekanizması, 6 adet av tüfeği tetik tertibatı ele geçirilmişti.

ilgili haber/ler:

YORUM EKLE
YORUMLAR
Mehmet Yılmaz
Mehmet Yılmaz - 2 yıl Önce

Satmak amaçlı kaçak silah bulunduran yazmışsınız bu kişilerin dede yadigarı olan ve yıllarca kendilerinde saklı tutulan tüfeklere bu şekilde mesnetsiz ithamlar ne güzel … o koy kaç yüzyıldan beri hiç atesli silahla ilgili bir olay olmuş mu acaba . Sanki teror baskını 11 sivil ekip kopek drone keşke 2006 da teror geçiş güzergahlarında olan bu bölge de bu memur arkadaşlar bu kadar cesaretli olsalarmis köylüden yardım istemeyi bilirsiniz yazık bu muamele ye

Hasan şahin
Hasan şahin - 2 yıl Önce

Tabiki kollukkuvetleri gorevini yapacaktır ancak yapilan asilsiz haberler bizleri rahatsız etmeye devam ediyor

SIRADAKİ HABER