Kadınların Siyaset Eğitimi Devam Ediyor

Gümüşhane Milletvekilleri Aydın Ve Üstün Siyaset Deneyimlerini Kadınlarla Paylaştı

Kadınların Siyaset Eğitimi Devam Ediyor
Avrupa Birliğinin desteği ile Güneydoğu Anadolu Projesi Bölge Kalkınma İdaresi tarafından yürütülen "Kadın Dostu Kent Gümüşhane" projesi kapsamında düzenlenen siyaset okulunun deneyim paylaşımları devam ediyor.

AK Parti Gümüşhane Milletvekilleri Doç.Dr. Kemalettin Aydın ve Feramuz Üstün, kursa katılan 15 kadına siyasetle ilgili deneyimlerini aktardı.

Her iki milletvekili de Ankara’daki programlarından zaman ayırarak katıldıkları deneyim paylaşım programda siyasete başladıkları dönemler, siyasi hayatları ve deneyimleri ile ilgili bilgi aktardıktan sonra katılımcıların sorularını cevaplandırdı.

Milletvekillerine teşekkür eden Türk Kadınlar Birliği Gümüşhane Şube Başkanı Aynur Çubukçu, katılımlarından dolayı her iki milletvekiline de plaket verdi.

Proje kapsamında, 8 Ekim’de başlayan siyaset okulunun 19 Ekim tarihinde kadar devam edeceğini vurgulayan Şube Başkanı Çubukçu, toplam 40 saat sürecek eğitim kapsamında düzenlenecek 5 ayrı deneyim paylaşımından üçünü bitirdiklerini, 17 Ekim Çarşamba günü MHP Eskişehir Milletvekili ve Genel Başkan Yardımcısı Dr. Ruhsar Demirel ve son olarak 9 Ekim Cuma günü CHP Manisa Milletvekili Sakine Öz’ün geleceğini söyledi.

Deneyim paylaşımı programının ardından kursiyer kadınlar Vali Dr. Yusuf Mayda, Milletvekili Feramuz Üstün, Belediye Başkanı Mustafa Canlı,  AK Parti İl Başkanı Ercan Çimen’in de katıldığı yemekte bir araya geldi.
Güncelleme Tarihi: 15 Ekim 2012, 15:57
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER