Kadir Gecesi mesajları

Gümüşhane'de içerisinde Ramazan ayı olan bin aydan daha hayırlı Kadir Gecesi için yayımlanan kutlama mesajları.

Kadir Gecesi mesajları

MİLLETVEKİLLERİ HACI OSMAN AKGÜL VE CİHAN PEKTAŞ

“Birlik, dayanışma ve kardeşlik duygularımızın daha da yoğunlaştığı; evveli rahmet, ortası mağfiret, sonu cehennemden kurtuluş olan Ramazan ayının sonuna doğru yaklaşırken bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesi’ni idrak etmenin heyecanını yaşıyoruz.

Bu mübarek gecenin getirdiği esenlik ve selametin; bütün yurdumuzu, aziz milletimizi, gönül coğrafyamızı ve bütün insanlığı çepeçevre kuşatmasını; yeryüzünde barış ve huzura vesile olmasını temenni ediyoruz. Unutulmamalıdır ki Kadir Gecesi; kalplerimizin kötülüklerden arınması, gönül dünyamızın aydınlanması, manevi huzurumuzun artması için eşsiz bir fırsat sunmaktadır.

Milletimizin ve hemşerilerimizin bu kutlu gecenin bereketli ikliminden azami derecede istifade edeceğine olan inancımızla; bütün İslam Âlemi’nin Kadir Gecesi'ni tebrik eder, Yüce Mevla'dan barış ve huzur içinde hepimizi Ramazan Bayramı'na da eriştirmesini niyaz ederiz.”

BELEDİYE BAŞKANI ERCAN ÇİMEN

Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen, Kadir Gecesi dolayısıyla mesaj yayınladı.

Başkan Çimen, evveli rahmet, ortası mağfiret ve sonu cehennemden kurtuluş olan Mübarek Ramazan-ı Şerif'i uğurlamaya hazırlanırken, Kadir Gecesine ulaşmış olmanın sevincini yaşadıklarını belirtti.

Bin aydan daha hayırlı olduğu bildirilen Kadir Gecesi'nin yeryüzünde barış ve huzura vesile olmasını dilediğini belirten Başkan Çimen, mesajında şunları kaydetti:

"Kadir Gecesi, yüce Kitabımız Kur´an-ı Kerimin indirilmeye başlandığı gecedir. Hiç şüphesiz bu mübarek gece, kalplerimizin kötülüklerden arınması, gönül dünyamızın aydınlanması, manevi huzurumuzun artması için büyük bir fırsattır. Bin aydan daha hayırlı olarak kabul edilen bu mübarek gecenin hepimizin kalplerine, gönül dünyalarımıza ışık saçmasını, vicdanlarımızı aydınlatmasını, hepimize neşe ve huzur getirmesini temenni ediyorum. Bu düşünce ile mübarek Kadir Gecesi'ni tebrik ediyor; bu gecenin tüm insanlığa hayırlar getirmesini Cenab-ı Allah'tan niyaz ediyorum" dedi.

İL EMNİYET MÜDÜRÜ ORHAN KAR

“Kutsal Kitabımız Kuran-ı Kerim’in ilk olarak indirilmeye başlandığı ve Ramazan-ı Şerif ayı içerisinde bulunan  bin aydan daha hayırlı Kadir Gecesi’nin ve akabinde idrak edeceğimiz mübarek Ramazan Bayramının  Müslüman alemi adına sağlık, huzur, barış, birlik ve beraberlik getirmesini Yüce Allah’tan niyaz eder, güzel vatanımızın bölünmez bütünlüğü için canını feda eden aziz şehitlerimizi rahmet, kahraman gazilerimizi minnet ile  yad eder, tüm Müslüman aleminin Kadir Gecesini ve Ramazan Bayramını kutlarım.”

KÖSE BELEDİYE BAŞKANI ŞERİF AYGÜN

Köse Belediye Başkanı Şerif Aygün, Kadir Gecesi nedeniyle bir kutlama mesajı yayınladı.


Tüm Gümüşhane ve Köse halkının Kadir Gecesi'ni kutladığını belirten Köse Belediye Başkanı Şerif Aygün, Kadir Gecesine ulaşmış olmanın sevinci ve Ramazan ayının sonuna gelmenin burukluğu içinde olduğunu belirtti.


Başkan Aygün mesajında şunları kaydetti:  "On bir ayın sultanı Ramazan ayının son günlerine yaklaşmanın hüznünü yaşadığımız şu günlerde 'Bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesi'ne de kavuşmanın sevinci ve heyecanına bir kez daha ulaşmanın huzur ve mutluluğu, Kadir Gecesiyle birlikte rahmet ve bereket ayı Ramazan'ın da sonuna gelmenin burukluğu içindeyiz. Zaman ve mekanlar kendilerinde meydana gelen önemli olaylarla değer kazanırlar. Kadir Gecesi'ni değerli kılan ise, karanlık yerine aydınlığı, cehalet yerine ilmi, savaş yerine barışı, nefret yerine sevgiyi ve hoşgörüyü emreden Kur'an-ı Kerimin bu gece indirilmiş olmasıdır.  Rahmet ve bereket ayı Ramazan'ın son günlerinde saklı bu mübarek gecenin; huzur, sevgi, hoşgörü ve refah ikliminin hakim olduğu ve bu manevi iklimin; çatışma, kin, nefret gibi duyguları geride bırakmamıza, birbirimize tahammül, yardımlaşma, dayanışma ve zorlukları elbirliği ile aşma iradesi gibi halisane duyguların bu toprakların ve bu coğrafyanın her noktasında yeşermesine vesile olmasını diliyor, Kadir Gecesi'ni en samimi duygularımla kutlar, bütün Gümüşhaneli hemşehrilerime ve tüm insanlığa hayırlara vesile olmasını dilerim"

Güncelleme Tarihi: 21 Haziran 2017, 12:53
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER