Kale köyünde “Birlikte Güçlüyüz” programı

Gümüşhane’nin merkeze bağlı Kale köyünde kurulan Gümüşkale Kadın Kooperatifi ve Gülen Yüzler Bakım Merkezi'nin 'Birlikte Güçlüyüz' programında köylüleri bir araya getirdi.

Kale köyünde “Birlikte Güçlüyüz” programı

Gümüşkale Kadın Kooperatifi binasında gerçekleştirilen programda Kale köyünün dönüşümü ve yükselişi üzerine sohbet gerçekleştirildi.

Kale köyü civarındaki kamu çalışanları ve köy sakinlerinin katıldığı programda köyün geleceğini daha güçlü hale getirmek için nasıl birlikte çalışılabileceği de tartışıldı.

Bu tür etkinliklerin birlik ve dayanışmayı artırarak toplumun gelişimine katkı sağlayacağına inandığını kaydeden Gülen Yüzler Bakım Merkezi sorumlusu Güven Ülker, “Gümüşhane’nin kentsel yaşam kalitesini artırması, Kale Köyü'nün kalkınması ile mümkün olacaktır. Birlikte ve güç birliği içinde çalışarak, Kale Köyü'nü Gümüşhane’nin nefes alanı haline getireceğiz” dedi.

Güncelleme Tarihi: 19 Şubat 2024, 11:34
YORUM EKLE
YORUMLAR
Timur yaylalı
Timur yaylalı - 6 ay Önce

Çokgüzel bir birliktelik hayırlı uğurlu olsun Allah daim eylesi tebrik rder srlam sevgiler sunarım Allaha emanet olun

Gültekin ŞENEL
Gültekin ŞENEL - 6 ay Önce

Tüm çocukluğunu Kale Nahiyesinde yaşayan birisi olarak, Kale'nin dünü bugünü ve yarınlarına dair neler yapılması gerektiği konusunda bir şeyler söylemek, çorbada tuzumuz olsun misali destek vermek amacı ile o toplantıda olmak isterdim. Geç kalmışlık eksiklik olsa da, başlamak başarmanın ilk filizidir. Tüm katılımcı arkadaşlarımızı tebrik ediyor, hayırlı hizmetler diliyorum. Selamlar

Nurettin Bakıcı
Nurettin Bakıcı - 6 ay Önce

Helal olsun, diğer köylere de örnek olmasını diliyorum

Bayramulkr
Bayramulkr - 6 ay Önce

Köyümüzün kalkınması için verdiğiniz mücadeleyi görmek bizleri mutlu ediyor. Allah çabanızı daim kılsın. Gönüllerimiz sizlerle. Durmadan devam edin inşaAllah. Birliğimiz daim olsun

Asuman alemdar
Asuman alemdar - 6 ay Önce

Koyumuze hayırlara vesile olsun Sevgi ve muhabbet ile

SIRADAKİ HABER