Kampüs FM finalde, şimdi destek zamanı

Gümüşhane Üniversitesi İletişim Fakültesi Uygulama Birimi olan ve aynı zamanda Üniversite Radyosu olarak, kampusfm.gumushane.edu.tr adresinden yayın yapan Kampüs FM, 4. Sihirli Mikrofon Radyo ödüllerinde finallere kaldı.

Gümüşhane Üniversitesi İletişim Fakültesi Uygulama Birimi olan ve aynı zamanda Üniversite Radyosu olarak,  kampusfm.gumushane.edu.tr adresinden yayın yapan Kampüs FM, 4. Sihirli Mikrofon Radyo ödüllerinde finallere kaldı.

İstanbul Fatih Belediyesi tarafından düzenlenen 4. Sihirli Mikrofon Radyo Ödülleri Yarışması’nda “Yılın En İyi Üniversite Radyosu” kategorisinde ön elemeyi geçerek final oylamasına katılmaya hak kazanan Kampüs FM için 26 Ocak-09 Şubat 2016  tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan oylamaya  www.sihirlimikrofon.org adresinden katılabilirsiniz. Oylamaya herkes katılabilir.

Gümüşhane’yi ve üniversitemizi bu yarışmada temsil eden Kampüs FM desteklerinizi bekliyor.

Oylama işlemini şu şekilde gerçekleştirebilirsiniz:
•    www.sihirlimikrofon.org adresine girip Oylamaya Katıl butonunu tıklıyorsunuz.
•    Açılan sayfadan, Yılın En İyi Üniversite Radyosu kategorisinde “Kampüs FM Gümüşhane Ünv” logosunu seçiyorsunuz,
•    Sayfanın altında bulunan sonraki adım sekmesini tıklayarak ekranda çıkan kodu 4605’e ücretsiz olarak SMS atıyorsunuz.

4605'e gönderilen SMS'ler ücretlendirilmemekte ve cep telefon numaraları hiçbir şekilde kayıt altına alınmamaktadır.

Ayrıca, Gümüşhane Üniversitesi Kampüs FM’e nasıl oy verebileceğinize ilişkin kısa videoyu da aşağıdaki linkten izleyebilirsiniz:
Güncelleme Tarihi: 28 Ocak 2016, 20:01
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER