Kara'dan iş dünyasına MÜSİAD EXPO'ya katılma çağrısı

Gümüşhane MÜSİAD Başkanı Abdulbaki Kara, 2-5 iş dünyasını Kasım tarihlerinde İstanbul TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi'nde yapılacak MÜSİAD EXPO’ya katılmaya davet etti.

Kara'dan iş dünyasına MÜSİAD EXPO'ya katılma çağrısı

Gümüşhane MÜSİAD olarak şehrin ihracat kapasitesini artırmak için uluslararası bir fuara katılacaklarını kaydeden Kara, MÜSİAD’ın resmi Twitter hesabından yayımlanan videoda MÜSİAD EXPO’nun küresel ticaretin merkezi konumunda bir fuar olduğuna dikkati çekerek iş insanlarını fuara katılmaya davet etti.

Aynı zamanda Gümüşhane Pestil ve Köme Üreticileri Birliği Başkanı ile Sultan Pestil Köme firmasının sahibi olan Kara, 2020 yılında düzenlenen MÜSİAD EXPO fuarıyla firma olarak ilk ihracatlarını gerçekleştirdiklerini belirterek, “Bizim heyecanı en yukarıda yaşadığımız EXPO 2020 fuarımızdı. Çünkü firma olarak ilk ihracatımızı gerçekleştirdik ve Amerika’ya ihracat yaptık. Bizim için çok önemliydi ve pandeminin içerisinde ağır Covid şartlarının olduğu dönemde bu ihracatı yapmak çok daha kıymetliydi. Amerika ile başlayan serüvenimiz aynı zamanda Avrupa’yla da devam etti. Avrupa'nın hemen hemen tamamına ve Rusya, Azerbaycan olmak üzere her tarafa ihracat yapar hale geldik” dedi.

Bu yıl yapılacak olan MÜSİAD EXPO fuarı için çok ciddi hazırlıklar yapmaya başladıklarını ve firma olarak bu yılki fuarı çok önemsediklerini kaydeden Kara, “Çünkü pandemi sonrası birçok yasağın kalktığı dönem olduğu için çok ciddi bir katılım olacağını bekliyoruz. Ben hem sektörüm adına hem şehrim adına ve bizi izleyen herkes için MÜSİAD EXPO'ya katılmalarını tavsiye ediyorum. Çünkü çok kıymetli bir şey. Bir defa ihracatın başladıktan sonra çok ciddi bir şekilde devamının geleceğini ben yaşamış birisi olarak anlatıyorum. Bu heyecanımı da herkesle paylaşıyorum. MÜSİAD EXPO gerçekten küresel ticaretin merkezi konumunda bir fuar oldu. 2-5 Kasım tarihleri arasında düzenlenecek olan küresel ticaretin merkezi MÜSİAD EXPO 2022’ye herkesi bekliyoruz” diye konuştu.

YORUM EKLE
YORUMLAR
misafir
misafir - 2 yıl Önce

Gümüşhane de vizyonu düzgün bir iş insanı
Tebrikler...

SIRADAKİ HABER