Karla Mücadele Ekibine Seçim Teşekkürü

Gümüşhane İl Özel İdaresi, 30 Mart Mahalli İdareler seçimlerinde gerçekleşen kar yağışında köy yollarında gece yarısından itibaren çalışma yapan karla mücadele ekiplerini teşekkür belgesi ile ödüllendirdi.

Karla Mücadele Ekibine Seçim Teşekkürü
Gümüşhane İl Özel İdaresi, 30 Mart Mahalli İdareler seçimlerinde gerçekleşen kar yağışında köy yollarında gece yarısından itibaren çalışma yapan karla mücadele ekiplerini teşekkür belgesi ile ödüllendirdi.

Genel Sekreterlik makamında düzenlenen belge törenine İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ekrem Akdoğan, Genel Sekreter Yardımcıları Bayram Akçay, Selahattin Kocaman, Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürü Erhan Bölükbaş ile karla mücadelede görev alan operatör ve şoförler katıldı.

“HER ZAMAN DOĞADA ÇOK ZOR ŞARTLARDA ÇALIŞAN BİR KURUMUZ”

Törende yaptığı konuşmada Özel İdare olarak her zaman doğada çok zor şartlarda çalışan bir kurum olduklarını ifade eden Genel Sekreter Ekrem Akdoğan, seçim gecesi gerçekleşen kar yağışının öncesinde meteorolojik uyarıları değerlendirerek yaptıkları koordinasyon toplantısının ardından sabah 03.00’dan itibaren tüm ekiplerin seferber edildiğini hatırlattı.

“HİÇBİR VATANDAŞ YOLUNUN KAPALI OLMASINDAN DOLAYI SANDIĞA ULAŞAMAMA GİBİ BİR SORUN YAŞAMADI”

Gümüşhane kırsalında oy verecek olan 40 bin 142 seçmenin hiçbir sorun yaşamaması için tüm ilçelerdeki ekiplerin seferber edildiğini kaydeden Akdoğan, hiçbir vatandaşın yolun kapalı olmasından dolayı sandık başına ulaşamama gibi bir sorun yaşamadığını ve sandıkların emin bir şekilde köylere gittiğini ve geldiğini söyledi.

“DAHA ÖNCE BUNA BENZER SINAVLAR VERDİK AMA BU SEFER Kİ ZAMANLA YARIŞTI”

Özel İdare olarak birçok kez buna benzer sınavlar verdiklerini dile getiren Akdoğan, “Bu seçimde bütün ekiplerimizle bir sınavdan geçtik. Olağanüstü bir afet durumunun da bir tatbikatı oldu bu çalışma. Saat 03.00’da bir telefon açtık, herkes ayaktaydı. Ve herkes anında görevinin başına geldi. Kurum olarak sürekli karla mücadele çalışması yapıyoruz ama bu sefer ki kar mücadelesi zamanla yarıştı.” dedi.

“BU ÇALIŞMADA ALIN TERİ VE OLAĞANÜSTÜ ÖZVERİ VARDI”

Operatöründen servis şoförüne kadar bütün ekibin topyekün seçim sandıklarının zamanında köylere yetişmesi ve vatandaşların rahat bir şekilde oy kullanabilmesi için elinden geleni yaptığını ifade eden Akdoğan, yapılan bu çalışmada alın teriyle birlikte personelin olağanüstü bir özverisinin de olduğunun altını çizdi.

“BU BELGELER ÇOCUKLARINIZA KALACAK BİRER HATIRADIR”

Yapılan bu çalışmalar sonucunda vatandaşlardan alınan geri dönüşlerin gösterilen emeğin manevi karşılığı olduğunu kaydeden Akdoğan, “Aldığınız bu belgeler de çalışmalarınızın birer manevi karşılığıdır. Bu belgeler emeğinizin karşılığı değil ama hem motivasyonunuzu artırır hem de sizden çocuklarınıza kalacak birer hatıradır. Sizlere teşekkür ediyorum. Hepinizden Allah razı olsun.” diye konuştu.

Törende daha sonra karla mücadele personeli ile Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürü Erhan Bölükbaş’a teşekkür belgeleri kurum yöneticileri tarafından takdim edildi.
Güncelleme Tarihi: 03 Nisan 2014, 09:49
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER