Karmakarışık’a yoğun ilgi

Gümüşhane Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Gençlik Merkezi Tiyatro topluluğunun Gençlik Haftası etkinlikleri kapsamında sahneye koyduğu ‘Karmakarışık’ adlı tiyatro oyunu büyük ilgi gördü.

Karmakarışık’a yoğun ilgi
Gümüşhane Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Gençlik Merkezi Tiyatro topluluğunun Gençlik Haftası etkinlikleri kapsamında sahneye koyduğu ‘Karmakarışık’  adlı tiyatro oyunu büyük ilgi gördü.

Gençlik Haftası etkinlikleri kapsamında ‘Karmakarışık Müzikali’ adlı tiyatro oyununu Gümüşhane Kültür Merkezinde sahneye koyan Gençlik Merkezi oyuncuları büyük beğeni topladı.


Mesut Budak tarafından yazılan ve yönetilen ve tek perdeden oluşan komedya türünde müzikal oyunun içeriğinde aile ve toplum ilişkileri, ahlak değerleri, kültür çatışmaları ve toplumdaki yanlışlıkları ele alındı.

Katılımın oldukça yoğun olduğu ve olumlu tepkiler alınarak izleyenlere kahkahalı ve keyifli dakikalar yaşatan oyunda Gençlik Merkezi üyesi 22 oyuncu sahne aldı.

Yönetmen Budak, oyunun tekrarının olacağını belirterek, gösterilen ilgiden ötürü Gümüşhane’nin sanatsever insanlarına teşekkür etti.
Güncelleme Tarihi: 18 Mayıs 2015, 16:19
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER