Şampiyon Gümüşhanespor

Gümüşhane Gençlik Geliştirme Ligi, U-16 kategorisinde mücadele eden Gümüşhanespor, Telekomspor ile oynadığı final karşılaşmasını 3-1 kazanarak şampiyon oldu.

Şampiyon Gümüşhanespor
Gümüşhane Gençlik Geliştirme Ligi, U-16 kategorisinde mücadele eden Gümüşhanespor, Telekomspor ile oynadığı final karşılaşmasını 3-1 kazanarak şampiyon oldu.

Yenişehir stadyumunun yanında bulunan sentetik çim sahada oynanan final müsabakanın her iki yarısında da rakibi karşısında etkili bir futbol ortaya koyan ve girdiği sayısız gol pozisyonunu değerlendiremeyen kırmızı beyazlıları şampiyonluğa taşıyan goller Hüseyin Avni, Batuhan ve Asım’dan geldi. Telekomspor’un golü ise kazandığı penaltıyı gole çeviren Mustafa’dan geldi.

Uzun ve yorucu geçen bir sezonu şampiyon olarak tamamladıklarından dolayı mutlu olduklarını dile getiren Gümüşhanespor Altyapı Teknik Sorumlusu Suat Dalman,  “Gümüşhanespor altyapısını  geçen seneki özel bir durumdan dolayı iskelet kadrosunu İl Özel İdarespor’a ve Telekomspor’a bırakmış, bünyesinde kısıtlı bir oyuncu grubunun yanı sıra,  imkanları eksik ve yetersiz bir durumda teslim aldık. Çok kısa bir sürede katıldığımız tüm gruplarda mücadele edecek oyuncuları bulmak  için oyuncu taraması yapıp, öncelikli ihtiyaç ve eksiklerimizi giderip, katıldığımız tüm gruplarda hedefe oynayan yarışmacı bir kulüp olarak sezona girdik. Sezon boyuncu yaşadığımız bazı sıkıntılara rağmen çalışmalarımızı planlı ve disiplinli bir şekilde sürdürdük. Sezonun genelinde tüm kategorilerde gösterdiğimiz üst düzey mücadelemizi ve göze hoş gelen futbolumuzu diğer gruplarda şansız bir şekilde sportif başarı olarak sonuca dönüştüremesek de, sezon boyunca yaptığımız doğruların semeresini U-16 ligini şampiyon olarak almayı başardık. Bu vesile ile U-16 ligini şampiyon tamamlayan tüm oyuncularımı kutluyor hepsini alınlarından öpüyorum. Ayrıca bizlere imkanlar doğrultusunda desteklerini esirgemeyen başta kulüp başkanımız sayın İdris Çimen’e ve yönetim kurulu üyelerimize şükranlarımı sunuyorum. İnşallah önümüzdeki süreçte Gümüşhanespor tarihine ve bulunduğu konuma yakışır bir altyapı ve imkanlar ile ilimiz futboluna hizmet eder.” dedi.

Öte yandan Türkiye şampiyonu çıkmak için 21-22- ve 23 Mayısta Giresun ilinde yapılacak kademe müsabakalarından mücadele edecek Gümüşhanespor’un rakipleri 20 Mayısta Giresun  ilinde çekilecek kura ile belli olacak.

Güncelleme Tarihi: 19 Mayıs 2015, 11:45
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER