Ara
Gümüşhane
Kapalı
3°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
42,8044 %0.17
50,1756 %-0.07
5.972,23 % 0,28
Gümüşhane Haberleri Gümüşhane Katil zanlısı 24 saat geçmeden yakalandı

Katil zanlısı 24 saat geçmeden yakalandı

Gümüşhane’nin Şiran ilçesinde hayvan gübresi döktüğü yer konusunda tartıştığı yaşlı adamı kafasına sopayla vurduktan sonra silahla ateş ederek ölümüne neden olan Y.Z, olayın üzerinden 24 saat geçmeden Jandarma ekipleri tarafından yakalandı.

372
Gösterim
2 Dakika
Okunma Süresi

İlçe merkezine 20 kilometre uzaklıktaki Tepedam köyünde dün öğle saatlerinde gerçekleşen olayda köyde yaşayan ve hayvancılıkla uğraşan Gazi Şükür’le (63) hayvanların gübresini döktüğü yer yüzünden tartışan Y.Z (33) isimli şahıs Şükür’ün evine giderek kapıda tartıştığı sırada hem Şükür’ün kafasına hem de olayı sakinleştirmeye çalışan eşine elindeki odunla vurarak yaralamış ardından köyde bulunan çeşmenin yakınlarına inerek Gazi Şükür’ü burada bekleyerek su almak için çeşmeye gelen Şükür’ü silahla arkasından ateş edip ölümüne sebep olmuş ve kayıplara karışmıştı.

Olayın ardından hem çevre köylerde hem de çevre il ve ilçelerde şüpheli şahsı arama çalışmaları yapan İl Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler drone, iz takip köpeği ve Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) yaptıkları çalışmayla katil zanlısı Y.Z’yi olayın üzerinden 24 saat geçmeden bugün sabah saatlerinde saklandığı yerde kıskıvrak yakaladı.

Dün itibariyle Y.Z’nin yakalanması için geniş çaplı arama faaliyetine başlayan ekiplere ayrıca Komando timleri de eşlik ederken ilçeye bağlı Balıkhisar köyü ile Kelkit ilçesine bağlı Eymür köyü yol ayrımı dere yatağı içindeki eski bir değirmende bulunduğu tespit edilen Y.Z, yapılan takip sonucu kaçmak isterken Jandarma ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

Jandarma’daki işlemlerinin ardından Adliyeye sevk edilen Y.Z, çıkarıldığı nöbetçi mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *