Keleş sağlığına kavuştu ve teşekkür etti

Gümüşhane’nin başarılı ve sevilen bürokratlarından Zeynel Abidin Keleş, yaklaşık 3 aydır mücadele ettiği sağlık sorunlarından kurtuldu ve teşekkür mesajı yayımladı.

Keleş sağlığına kavuştu ve teşekkür etti

Gümüşhane’nin başarılı ve sevilen bürokratlarından Zeynel Abidin Keleş, yaklaşık 3 aydır mücadele ettiği sağlık sorunlarından kurtuldu ve teşekkür mesajı yayımladı.

Gümüşhane İl Özel İdaresinde Ruhsat ve Denetim Müdürü, Merkez Köylere Hizmet Götürme Birliğinde de ki görevini uzun yıllardan beri başarılı bir şekilde sürdüren Keleş, beynindeki bir rahatsızlık nedeniyle yaklaşık 3 ay önce gittiği İstanbul’da yeni tip koronavirüs hastalığına yakalandı.

Bu hastalığının tedavisinin ardından geçtiğimiz hafta beyin ameliyatı olan Keleş, başarılı bir operasyondan sonra sağlığına kavuştu.

Bir süre daha İstanbul’da tedavisi devam edecek olan Keleş, bu süreçte kendisini yalnız bırakmayanlar için bir teşekkür mesajı yayımladı.

Keleş’in mesajı şu şekilde:

27 Mart 2020 tarihinde geçirmiş olduğum covid-19 rahatsızlığım nedeniyle Yeditepe Üniversitesi Enfeksiyon Hastalıkları uzmanı Prof. Dr. Meral Sönmezoğlu ve ekibine, Uzm. Dr. Seha Akduman ve beyin ameliyatımı başarılı bir şekilde yapan Yeditepe Üniversitesi Beyin Cerrahi Prof.Dr. Uğur Türe ve ekibine, rahatsızlığım sürecinde beni her daim arayan Gümüşhane Valisi Sayın Kamuran Taşbilek’e, Vali Yardımcısı Mustafa Anteplioglu'na, Valilik Özel Kalem Müdürü, Protokol Müdürü, Yazı İşleri, Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Engin Doğru, Valilik birim müdürü, Mustafa Erdoğan, İdari Denetim Müdürü, ayrıca İbrahim Aydoğdu ve Sevinç Keleş’e, İSTAÇ A.Ş. Genel Müdürü Mustafa Canlı'ya , Gümüşhane Ticaret Odası Başkanı İsmail Akçay’a, Muzaffer Altıparmak, Belediye Meclis üyesi Ali Şişman, Belediye yöneticilerine, Davut Kaban ve Tamer Ünsal’a, eski Genel Sekreterler Hasan Pir, İsmail Yalçın, İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Emin Erdoğdu’ya, İl Genel Meclis üyeleri Vedat Soner Başer, Miktad Uçan ve Mahmut Zengin’e, eski İl Genel Meclis Başkanı Şerif Bayraktar’a, AK Parti Torul İlçe Başkanı Osman Karabulut ve İl Genel Meclis üyesi Hüseyin Bedir, eski İl Genel Meclisi üyesi Hayati Topçu’ya, ayrıca Hakan Özgün, can kardeşler Yusuf Özdemir’e, Kürtün AK Parti İlçe Başkanı Yücel Yusufoğlu’na, Gümüşhane Gürsam ailesine, Kelkit'ten Ali Mutlu, Seyfullah Alkan, Osman Karatay, Halil Keskinoğlu ve Murathanogullarına, Şiran’dan Recep Gürer, eski İl Genel Meclis üyesi Mesut Şen, Muhtarlar Derneği Başkanı ve tüm merkez ilçe muhtarlarına teşekkür ediyorum.

Ailemden bir parça olan İl Özel İdaremizin başı Ekrem Akdoğan, Genel Sekreter Yardımcısı Kemalettin Demirkıran, eski Genel Sekreter Yardımcısı Bayram Akçay, tüm şube müdürlerine, mesai arkadaşlarıma, İlçe Özel İdare müdürlerine, Kürtün İlçe Özel İdare Müdürü Mahir Küçük ve personeline, İl Özel İdaresi Genel Sekreterliğinden emekli olan Cemile ekin, Emriye Yenigün, Gülseren Tuncay, Pervin Doğan, Zehra Güvendi, Kerim Ergin, Şükrü Bektaş, emekli defterdar vekili Bahadır Özdemir’e, Şule Başer, MHP eski İl Genel Meclis Üyesi Mustafa Adil Gürses ve belediye encümeni Tayyar Demirel, köylülerim ve komşularıma teşekkür ederim.

Bu süreçte her zaman yanımda olan yeğenlerim Dr. Emre Çöl, Pınar Çöl ve Gülşah Karacan’a, ayrıca beni sürekli arayan tüm yeğenlerime, başta ailem, kardeşlerim ve tüm Keleş ailesi olmak üzere, Kalaycı ailesi, Karaaslan ailesi, teyze çocuklarım Başer ve Çiftçi ailesine, Saran ailesine çok teşekkür ederim. 

Hastalığım süresince bana Gümüşhaneyi aratmayan gumushane.gen.tr ailesine teşekkür ve saygılarımı borç bilirim. İsimlerini unutup yazamadığım diğer tüm arayanlara teşekkür ederim.
 

YORUM EKLE
YORUMLAR
Yusuf sadık gazeteci
Yusuf sadık gazeteci - 4 yıl Önce

Zeynel keleş kardeşimiz bayagı bir mücadele vermiş. Bilgimiz henuz oldu.. geçmi,ş olsun şifalar dileriz..

Zakir Ölmez
Zakir Ölmez - 4 yıl Önce

Allah şifalar versin, sağlık sıhhat ve afiyet versin, geçmiş olsun

SIRADAKİ HABER