Kelkit Halk Eğitimi Merkezinde yılsonu sergisi

Gümüşhane’nin Kelkit ilçesinde Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü tarafından 2022-2023 eğitim-öğretim yılında çeşitli kurslara katılan kursiyerlerin yıl boyunca yaptıkları el emeği göz nuru eserler vatandaşların beğenisine sunuldu.

Kelkit Halk Eğitimi Merkezinde yılsonu sergisi

Kelkit İlçe Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından düzenlenen yılsonu sergisine Kelkit Kaymakamı Aziz Onur Aydın, Kelkit Belediye Başkanı Aziz Nas, İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın, Kelkit İlçe Milli Eğitim Müdürü Metin Kaya, kurum müdürleri, kursiyerler ve vatandaşlar katıldı.

Beraberindekilerle birlikte serginin açılış kurdelesini kesen Kaymakam Aydın kursiyerler tarafından hazırlanan ürünlerin yer aldığı bütün stantları gezerek kursiyerlerle ve kurs hocalarıyla sohbet edip ürünler hakkında bilgi aldı.

Yaptığı açıklamada halk eğitim faaliyetlerinin istihdam ve eğitim amaçlı yeni yeni yaygın eğitim modelleri ile toplumsal kalkınmaya hız verecek biçimde sürdürüldüğünü kaydeden Kelkit Kaymakamı Aziz Onur Aydın, “Yetişkin eğitimi ve sürekli eğitim günümüz dünyasının bilgi toplumlarında artık zorunlu hale gelmiştir. Hızla değişen dünyadaki bilimsel ve teknolojik gelişmeler toplumun ekonomik, kültürel ve toplumsal yapısında değişmelere neden olmaktadır. İnsanların bu değişimlere uyum sağlaması, değişmenin gerektirdiği bilgi, beceri ve değerleri kazanmasını zorunlu kılmaktadır” dedi.

Program daha sonra kursiyerlerin hazırladıkları canlı müzik gösterisiyle, katılımcılara çeşitli yiyeceklerden oluşan tabak ikram edilmesiyle devam etti.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER