Ara
Gümüşhane
Açık
2°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
42,7362 %0.02
50,2309 %0.05
5.957,02 % -0,10
Gümüşhane Haberleri Gümüşhane Kelkit Kent Ormanı İçin İlk Adım Atıldı

Kelkit Kent Ormanı İçin İlk Adım Atıldı

Yılanlı Mevkiinde 750 dönüm arazide ağaçlandırma çalışmaları başladı.

483
Gösterim
1 Dakika
Okunma Süresi
Gümüşhane’nin Kelkit ilçesinde ilerde kent ormanı yapılması planlanan 750 dönüm hazine arazisi Orman ve Su İşleri Bakanlığına tahsis edildi.

İnönü Mahallesi Yılanlı Mevkiinde ki arsada Gümüşhane Çevre ve Orman İl Müdürlüğü tarafından ağaçlandırma çalışmalarına başlandı.

Bölgede iş makineleri ile teraslama çalışmalarının başladığını ifade eden Kelkit Belediye Başkanı Muammer Duran, hem bu yıl hem de gelecek yıllarda ağaç dikimine devam edileceğini söyledi.

Bu projenin “Yeşil içinde bir Kelkit” sloganıyla çıktıkları hizmet yolunda çok önemli bir yer tuttuğunu ifade eden Duran, “İleride Kent ormanı olacağını ümit ettiğimiz bu alan ilçe halkımızın rahat nefes alacağı bir alan olacaktır. Böylelikle kıraç bir arazinin nasıl yaşanabilir bir alan olma örneğinde halkımız tarafından tüm dünyaya örnek bir çalışma olarak sunulacaktır. İlçemiz için hayati önem taşıyan bu projeye destek veren Başta Sayın Bakanımız Prof.Dr. Veysel Eroğlu olmak üzere tüm kurum amirlerine şükranlarımı sunuyorum.” dedi.
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *