Kelkit Kız Meslek Lisesinin İhalesi 13 Mart’ta

AK Parti Gümüşhane Milletvekili Feramuz Üstün, Kelkit ilçesine yapılacak Kız Meslek Lisesi’nin yapım ihalesinin 13 Mart tarihinde gerçekleştirileceğini söyledi.

Kelkit Kız Meslek Lisesinin İhalesi 13 Mart’ta
AK Parti Gümüşhane Milletvekili Feramuz Üstün, Kelkit ilçesine yapılacak Kız Meslek Lisesi’nin yapım ihalesinin 13 Mart tarihinde gerçekleştirileceğini söyledi.

Üstün, 2013 yılı yatırım programına aldırdıkları yatırımlardan biri olan Kelkit Kız Meslek Lisesi binasının inşaat yapım ihalesinin 13 Mart 2013 tarihinde gerçekleşeceğini belirterek,” Gümüşhane il ve ilçelerimiz için 2013 yılı yatırım programında yer almasını sağladığımız projelerin hayata geçmesi için bakanlıklar ve ilgili genel müdürlüklerde takibimizi yapmaya devam ediyoruz. Eğitim yatırım projelerimizden biri olan 16 derslikli ve Kız Meslek Lisesi öğrencilerimizin branşlarında tüm faaliyetlerini karşılayacak uygulama sınıflarımız ve eklentileri ile hizmet verecek olan Kelkit Kız Meslek Lisesi, 13 Martta ihalesi yapılacak ve Ağustos 2014’te tamamlanacaktır. İlimize ve İlçemize hayırlı olmasını diliyor, tüm hemşerilerime selam ve saygılarımı sunuyorum.” dedi.
Güncelleme Tarihi: 21 Şubat 2013, 18:42
YORUM EKLE
YORUMLAR
Ertuğrul OĞUZHAN
Ertuğrul OĞUZHAN - 4 ay Önce

Kıymetli Hocam, sizi Gümüşhane yazın dünyasına katkılarınızdan dolayı tebrik ederim. Kitaplarınızdan, yazılarınızdan bir vatandaş olarak faydalandım. MEB'in okullarda siz değerli Hocamız'ın fikirleri ışığında geleceğimiz ve gönül saraylarımızın sahipleri olan öğrencilerimizi aydınlatmasını isterim. Gümüşhane olarak elimizde bir elmas var, kaybetmeden değerini bilelim derim. Biz çareyi dışardan Hoca, eğitici getirmekte arıyoruz ne yazık ki. Sizi ayrıca yazarlık yönünüzden dolayı tebrik ederim,Türkiye' de öğretmen kimlikli kaç yazarımız var. Saysak on kişi çıkar mı? İl olarak sizin değerinizi en üst noktadaki kişilerden tabandaki kişilere kadar herkesin anlamasını isterim. Yazılarınız nostalji ile birleşen öğreticilik yönü ile benim gibi bir edebiyat öğretmenine çok şey katmıştır. Üzüldüğüm bir diğer noktada camiamızın az okumasıdır. Sözlerime Şekspir' in şu sözleri ile son vermek istiyorum: " Hayat bir tiyatro sahnesidir. Sırası gelen sahneye çıkar, oyununu oynar ve çeker gider. " Gümüşhane ve Türk milletine bıraktığınız aydınlatıcı eserler için Hocam sizleri tebrik ederim. Geç kalınmadan değerinizin anlaşılması dileğiyle,sağlıcakla kalın, Allah' a emanet olun.

SIRADAKİ HABER