Kelkit'e Doğalgaz İçin 2 Bin 800 Abone Gerekiyor

Gümüşhane’nin Kelkit İlçesinde, Kaymakamlık ve Belediye Başkanlığının ortaklığında doğalgaz bilgilendirme toplantısı yapıldı.

Kelkit'e Doğalgaz İçin 2 Bin 800 Abone Gerekiyor
Gümüşhane’nin Kelkit İlçesinde, Kaymakamlık ve Belediye Başkanlığının ortaklığında doğalgaz bilgilendirme toplantısı yapıldı.

Toplantının ardından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

İlçenin gelişmesi için önem arz eden (Ulaşım, Sağlık, Enerji, Sulama) vb. Alt yapı çalışmaları hızla devam ediyor.

Bunlara ilaveten ilçemiz için çılgın proje sayılacak Doğalgazın İlçemize gelmesi için, Kamu, Kurum, Kuruluşlar, Esnaflar, Oda Temsilcileri, Belde Belediye Başkanları, İl Genel Meclis Üyeleri, Mühendis ve mimarlar, Sivil Toplum Örgütleri, Daire Amirleri, Siyasi Parti Temsilcileri, Kadın Dernekleri, Sendika Temsilcileri, Köy Dernekleri, Eğitim Temsilcileri, Spor Kulüp Başkanları ve Hemşehrilerimizin yoğun katılımlı Bilgilendirme ve değerlendirme toplantısı yapıldı.

KELKİT İLÇEMİZE DOĞALGAZ BAĞLANTISI YAPILABİLMESİ İÇİN YAPILACAK İŞLERE İLİŞKİN BİLGİ NOTU BAŞVURU SAYISI KAÇTIR, BU SAYI NEYE GÖRE BELİRLENMEKTEDİR?

İlçemiz için başvuru sayısı 2800’dir. 22/2/2013 gün ve2013/4347 sayılı Bakanlar Kurulu Kararının 2. maddesinin 3. fıkrası gereğince toplam elektrik abone sayısının % 60 başvuru yapılması istenilmiştir.  İlçemiz Belediye sınırları dahilinde AKSA ELEKTRİK A.Ş.’den alınan veriler doğrultusunda ilçemizde toplam mesken elektrik abonesi sayısının   %60’ına tekabül eden 2800 abonenin doğalgaz bağlantısı için müracaat etmesi gerekmektedir

BAĞLANTI BEDELİNİ NEREYE, NASIL YATIRMALIYIM?

Doğalgaz aboneliği talebinde bulunmak isteyen mesken sahipleri Ziraat Bankası Şubesindeki   (TR100001000250259339475003 )numaralı İlçe Özel İdare Müdürlüğünün hesabına abone bağlantı bedeli olarak, T.C. kimlik numarası, adı soyadı ve mesken adresleri ile birlikte ödeme Yapabileceklerdir.

DOĞALGAZ ABONELERİ BAĞLANTI ÜCRETİ 2014 YILI İÇİN NE KADARDIR?

2014 yılı Doğalgaz aboneliği bağlantı bedeli 335,00 TL dir.

BAŞVURU SÜRESİ NE ZAMAN SONA ERECEKTİR?

Başvuru işlemleri 28 Haziran 2014 tarihinde sona erecektir.

BİRDEN ÇOK MESKENİ OLANALAR NASIL BAŞVURU YAPACAKLARDIR.

Her bir abonelik için ayrı ayrı ücret yatırılacaktır.

İLÇE DIŞINDA İKAMET EDENLER NASIL BAŞVURU YAPACAKLARDIR?

İlçe dışından başvuru yapmak isteyen T.C. kimlik numarası, adı soyadı ve mesken adresleri ile birlikte yukarıda belirtilen Ziraat Bankası hesabına yatırılarak dekontun bir örneğini Kelkit İlçe Özel İdaresi Müdürlüğünün 04563171056 nolu Telefona Faks çekilmesi gerekmektedir.
Güncelleme Tarihi: 16 Nisan 2014, 23:47
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER