Kelkit'in Yeni Müdürü Meydan Oldu

Şükrü Köse’nin ayrılmasının ardından Kelkit İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevine Temel Uğur Meydan atandı.

Kelkit'in Yeni Müdürü Meydan Oldu
Şükrü Köse’nin ayrılmasının ardından Kelkit İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevine Temel Uğur Meydan atandı.

1 Eylül tarihi itibari ile yeni görev yerinde çalışmaya başlayan Meydan’a Belediye Başkanı Ünal Yılmaz, AK Parti İlçe Başkanı Yusuf Aydın ve Kelkit Eğitim-Bir-Sen yönetimi hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Ziyarette konuşan Belediye Başkanı Yılmaz, eğitimin önemine vurgu yaparak, bu temelin sağlam olması için ellerinden geleni yapacaklarını, kurumsal ve bireysel olarak eğitime verebilecekleri bütün katkıları sağlayacağını ifade etti.

Yeni Müdür Meydan da Belediye’den büyük beklentilerinin olduğunu, hizmet aşamasında Belediyenin eğitime verdiği önemden dolayı teşekkür ederek, koordineli bir şekilde çalışıp ilçedeki eğitim çıtasını yükselteceklerini dile getirdi.

Eğitim Bir-Sen İlçe Başkanı Yılmaz Çakıcı da Kelkit’in eğitim kalitesini artırmak için yapılacak olan her türlü çalışmanın destekçisi olacaklarını, tüm üyelerinin bilgi, beceri ve donanımlarıyla eğitim başarısını artırmada Kelkit İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne büyük katkı sağlayabileceklerini ve yeni atanan Milli Eğitim Müdürünün her türlü zorluğun üstesinden gelebilecek donanıma sahip olduğunu dile getirdi.

Eğitim-Bir-Sen heyetinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Meydan ise, birinci amacının gece gündüz hiç durmadan çalışarak Kelkit’te eğitim kalitesini artıracak projeler geliştirmek olacağını, öncelikle tüm okulları ziyaret ederek sorunları yerinde tespit edeceklerini, kimseyi ötekileştirmeden, tüm eğitim camiasına kapılarının açık olacağını, birlik ve beraberlik sağlamak kaydıyla tüm eğitim çalışanlarının da desteğiyle Kelkit’i eğitimde zirveye taşıyacaklarını ifade etti. Meydan ayrıca Kelkit’in büyük ve önemli bir ilçe olduğunu, başarıyı mutlaka hak ettiğini de sözlerine ekledi.
Güncelleme Tarihi: 03 Eylül 2014, 22:17
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER